rad.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

rad.io, Türkiye'de ve yurt dışında yayın yapan yüzlerce radyo istasyonunu dinleyebileceğiniz harika bir uygulamadır.

rad.io, 15.000 radyo istasyonunu ücretsiz ve yüksek kalitede sunmaktadır. Telefon ve tabletinizde müzik dinlemekten vazgeçemiyorsanız, Türkiye dahil pek çok ülkenin en çok dinlenen radyo istasyonlarını reklamsız olarak dinlemenize izin veren bu uygulamayı kaçırmayın.

rad.io uygulamasında o kadar fazla radyo istasyonu var ki tarzına ve ruh halinize uygun radyo kanalını kesinlikle buluyorsunuz. Arama işlevi sayesinde en çok dinlediğiniz radyo kanallarına hemen ulaşabiliyor, dilerseniz favorilerinize ekleyebiliyorsunuz.

Dinlediğiniz radyo kanalına benzer istasyonları da gösteren uygulamanın kategori bölümü detaylı olarak hazırlanmış. İstediğiniz şehir ve ülkenin radyo kanalına ulaşabiliyor, istediğiniz dilde yayın yapan radyo kanallarını bulabiliyor, o anki durumunuza uygun radyo kanalını hızlıca bulabiliyor (Örneğin; aşıksanız, listeden aşk şarkılarını seçiyor ve sadece romantik parçaların çalındığı radyo istasyonlarına ulaşabiliyorsunuz.), dünya genelinde en çok dinlenen radyo kanallarına erişebiliyor, yerel istasyonlarını bulabiliyorsunuz.

Uygulamada alarm kurma özelliği de bulunuyor. Dinlediğiniz radyo kanalının istediğiniz saatte otomatik olarak başlamasını sağlayabiliyorsunuz. Aynı şekilde radyo kanalının belirlediğiniz süre sonunda kapanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Not: rad.io oynatıcısı arama geldiğinde kendisini anında durdurmaktadır.

Erkan Calp

rad.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

rad.io, iPhone ve iPad'iniz için ücretsiz ve kaliteli radyo uygulamasıdır.

iPhone ve iPad’inizde hiçbir ücret ödemeden yararlanabileceğiniz başarılı bir radyo uygulaması arıyorsanız, mobilde yüksek puan almayı başaran rad.io, tam size göre. 10.000’den fazla radyo istasyonu, internet radyosu ve podcast’leri yüksek kalitede, sınırsız ve kesintisiz olarak dinleyebileceğiniz harika bir uygulama.

Türkçe dil desteği de sunan uygulama, istasyonları kategoriler halinde sunarak, o anda dinlemek istediğiniz radyo kanalına en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Eskilere dönmek mi istiyorsunuz? 90’lar ve 80’leri seçerek bir süreliğine de olsa eski günlere dönebiliyorsunuz. Canlı performanslar mı ilginizi çekiyor? Listeden canlı müziği seçin ve keyfini sürün. O anki ruh halinize en uygun müziği çalan radyo kanallarına ulaşmanın yanı sıra sadece seçtiğiniz dilde yapan radyo kanallarına, yaşadığınız ülkenin tüm radyo kanallarına, top 100 listesine, editörlerin seçimlerine de ulaşabilirsiniz. Dinlediğiniz özel bir radyo kanalı varsa arama bölümüne ismini yazarak ulaşabilir ve dinlemeye başlayabilirsiniz.

Favori radyo kanallarınızı oluşturma imkanı da sunan uygulamada her kanalın yanında alarm simgesi bulunmaktadır. Seçtiğiniz radyo kanalının otomatik açılması ve kapanması için alarm kurabilirsiniz.

Erkan Calp

rad.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

rad.io, yerli ve yabancı binlerce radyo kanalını ücretsiz olarak dinlemenize izin vermektedir.

rad.io, Türkçe ve yabancı dilde yayın yapan onbinlerce radyo kanalını, internet radyolarını ve podcast’leri dinleyebileceğiniz eşsiz bir radyo uygulamasıdır. Tamamen ücretsizdir.

rad.io ile sadece bulunduğunuz ülkenin radyo istasyonlarını değil, yurt dışındaki radyo istasyonlarını da dinleyebilirsiniz. Filtreleme özelliği sayesinde sadece o anki ruh halinize ve müzik türüne uygun parçaların çalındığı radyo kanallarına ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz istasyonları paylaşabilir, oy verebilir, favorilerinize ekleyebilirsiniz. Dinlediğiniz radyo kanalından sıkıldınız mı? Editörlerin önerilerine ve benzer istasyonlara göz atabilirsiniz. Arama bölümünü kullanarak binlerce radyo kanalı arasından favori radyo kanalınıza hızlıca ulaşabilir ve dinlemeye başlayabilirsiniz.

Mobilde kesintisiz radyo deneyimi sunan uygulamada zamanlayıcı da bulunmaktadır. Favori radyo kanalınızın belirlediğiniz saatte otomatik olarak açılmasını ve kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması