Radio.FM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31,528 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Radio.FM uygulaması ile 10'dan fazla ülkenin popüler radyo kanallarını ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Radio.FM, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 14 ülkenin en çok dinlenen radyo kanallarına hızlıca ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bir müzik uygulamasıdır. Hem 3G hem de kablosuz ağ üzerinden bağlanarak dilediğiniz radyo kanalını reklamsız ve kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz.

Radio.FM, Türkiye’nin önde gelen radyo kanallarının yanı sıra Almanya, Avustralya, Brezilya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Norveç, Portekiz, Rusya, Yunanistan, İspanya ve İtalya’daki radyo dinleyicilerine seslenen onlarca radyo kanalını bir araya toplamış olan bir radyo dinleme uygulaması.

Üyelik oluşturmadan ve hiçbir ücret ödemeden hemen sevdiğiniz kanalları dinlemeye başlayabileceğiniz uygulamada filtreleme özelliği de bulunuyor. Müzik tarzınıza uygun şarkıların çaldığı radyo kanallarına tek dokunuşla ulaşabiliyorsunuz. Pop, Rock, Klasik, Jazz, Hip Hop, Haber, Spor ve daha onlarca hazır liste emrinize amade. Dilerseniz sadece Türkiye’de ve Türkçe yayın yapan radyo kanallarına da erişme şansına sahipsiniz.

Radio.FM, akıllı telefon ve tablette radyo dinlemeyi seven herkeste olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

Radio.FM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME

Radio.FM uygulamasında Türkçe ve yabancı dilde yapan binlerce radyo kanalı bulunuyor.

Hem iPhone hem de iPad’iniz için ücretsiz, hızlı ve kullanımı basit bir radyo uygulaması arıyorsanız Radio.FM sizin için yaratılmış bir uygulama. Bulunduğunuz ülkenin en çok dinlenen radyo kanallarını otomatik olarak listeler. Size sadece radyo kanalına dokunmak kalır.

Türkiye’nin de bulunduğu 10’dan fazla radyo kanalını sınırsız ve reklamsız olarak dinlemenize izin veren Radio.FM, kişiselleştirilebilir arayüz ile geliyor. En çok dinlenen radyo kanallarının yanına dilediğiniz radyo kanalını ekleyebiliyorsunuz.

Basit, hızlı ancak modern olmayan bir arayüz ile gelen uygulama, müzik tarzınıza uygun radyo kanallarına hızlıca ulaşmanızı sağlayan etiketler de içeriyor. Farklı müzik türlerinin yanı sıra spor ve haber kanallarına tek dokunuşla ulaşmanız mümkün.

Radio.FM, dünya genelinde binlerce radyo kanalını içermektedir. Radyo kanallarının uygulamalarını tek tek yüklemek durumunda kalmazsınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması