RadioTunes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

RadioTunes, gün geçtikçe artan kanal sayısı ile dikkat çeken kaliteli bir radyo uygulamasıdır.

RadioTunes ismiyle yenilenen SKY.FM Radio’nun resmi Android uygulaması ile 75’e yakın radyo istasyonu tek dokunuş ötenizde. Hem en yeni hit parçaları dinleyebileceğiniz, hem de 80 ve 90’lar döneminin unutulmaz parçaları ile eskilere dönebileceğiniz onlarca radyo kanalı bu uygulama.

RadioTunes uygulamasında Pop, Rock, Jazz, Metal, Klasik, Uluslararası Müzik, Film Müzikleri, Aşk Müzikleri dahil onlarca farklı türde yayın yapan radyo kanalını bulabilirsiniz. Arka planda çalma desteği sayesinde müzik dinlerken internette gezmenin tadını çıkarabilirsiniz. Beğendiğiniz kanalları favoriler listenize alabilir, çalan şarkıyı sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Zaman Ayarlama özelliği sayesinde kulaklıkla uyuya kalsanız dahi belirlediğiniz süre sonunda uygulama otomatik olarak çalmayı durdurur. Bunun yanı sıra çalma esnasında harcanan veri miktarını arabellek çubuğundan takip edebilirsiniz.

Mobilde sınırsız ve kaliteli radyo deneyimini ücretsiz olarak sunan RadioTunes’da bulunan kanal listesi gün geçtikçe artmaktadır.

Erkan Calp

RadioTunes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
12.2 MB DOSYA BOYUTU

RadioTunes, 75'den fazla radyo istasyonunu kesintisiz olarak dinleyebileceğiniz oldukça popüler bir radyo uygulamasıdır.

RadioTunes (Önceki adıyla SKY.FM Radio), 75’den fazla farklı türlerde yayın yapan radyo istasyonunu iPhone ve iPad’inizden yüksek kalitede ve kesintisiz olarak dinleyebileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Pop, Rock, Jazz, Romantik, Uluslararası Müzik, Metal, Klasik ve daha pek çok türün yanı sıra eski parçaları özleyenler için 60’lar, 70’ler, 80’ler ve 90’ların en çok dinlenen müziklerini sunan uygulamada arka planda çalma desteği bulunduğundan, bir yandan favori radyo kanalınızı dinlerken diğer yandan internette sörf yapmanın, fotoğraflarınıza bakmanın keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca kilit ekranından o anda çalan parçayı görebilir, ses ayarı yapabilirsiniz. Sık dinlediğiniz kanallar için favoriler listesi oluşturabilir, daha sonra hızlı ve kolay bir şekilde beğendiğiniz kanallara ulaşabilirsiniz.

Hem kablosuz hem de hücresel bağlantınız üzerinden favori radyo kanallarınızı dinlemenize izin veren uygulamada zamanlayıcı da bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde belli bir süre sonunda radyonun otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Mobil cihazınızda radyo dinlemeyi seven biriyseniz hemen her tarzda radyo kanalına tek dokunuşla ulaşabileceğiniz RadioTunes adlı uygulamayı kesinlikle atlamayın.

Erkan Calp

RadioTunes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

RadioTunes, farklı türde yayın yapan 70'den fazla radyo kanalını ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bir uygulamadır.

RadioTunes (önceki adıyla SKY.FM Radio), farklı türde yayın yapan radyo kanallarını bünyesinde barındırmaktadır. Pop, Rock, 70’ler, 80’ler, 90’ler, Jazz, Romantik, Klasik, Metal dahil onlarca türü bulabilirsiniz.

Her biri müzik konusunda uzman gerçek kanal yöneticileri tarafından hazırlanmış 70’den fazla radyo istasyonunu ücretsiz ve yüksek kalitede sunan RadioTunes ile bir yandan seçtiğiniz kanalı dinlerken diğer yandan internette gezinebilirsiniz. Kilit ekranından sesi kontrol edebilir, parça isimlerini görüntüleyebilirsiniz. Favori kanallarınızı kaydedebilir, dilerseniz başlangıç ekranınıza sabitleyebilirsiniz. Uzun süreli radyo dinleyici iseniz müziğin otomatik olarak durmasını sağlayan zaman ayarlayıcı özelliğini de beğeneceksiniz.

RadioTunes, sürekli olarak yeni kanalların eklendiği harika bir radyo dinleme uygulaması. Uygulamanın desteklediği kanal sayısı o kadar fazla ki beğendiğiniz türü kesinlikle buluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması