RAID: Shadow Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.

Mobil platformun başarılı isimlerinden birisi olan Plarium Global Ltd yeni bir oyununu daha oyunculara sundu.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olan RAID: Shadow Legends şu sıralar kitlesini genişletmeye devam ediyor. 16 farklı oynanabilir grubun yer aldığı oyunda yüzlerce farklı Şampiyonu da deneme fırsatı elde edeceğiz. İnanılmaz gerçekçi bir Rol yapma oyunu ollarak karşımıza çıkan RAID: Shadow Legends ücretsiz olması ile de oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Teleria dünyasını kurtarmak için Karanlık ve Aydınlık güçlerin en iyi karakterlerini toplamaya çalışacağımız oyunda benzersiz savaş sahneleri ile karşı karşıya geleceğiz. Oyun içerisinde Büyücü, Derigezen, Ölümsüz, Şövalye, Elf ve daha birçok grup içerisinden seçimler yapacağız.

Dengeli takımlar kurarak rakipler karşısında daha güçlü mücadele edebileceğiz. PvP arena savaşları da yapabileceğimiz oyunda özel ekipmanlar ile karakterlerimizi geliştirebileceğiz.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

RAID: Shadow Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
233.3 MB DOSYA BOYUTU

Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve hızla kitlesini genişletmeye devam eden RAID: Shadow Legends ücretsiz olarak yayınlandı.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapımda oyuncular 16 fakrlı grup arasından efsanevi karakterleri seçebilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler. Yüzlerce farklı Şampiyonla inanılmaz gerçekçi bir fantazi Rol yapma oyunu dünyasına katılacağımız yapımda savaşlar hiç olmadığı kadar zorlu geçecek.

Zorlu arena savaşlarında oyuncular birbirinden farklı oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve dengeli olan takımlar savaşın galibi olacaklar. Oyuncular özel ekipmanlar ile karakterlerini geliştirebilecek ve eskisinden de daha güçlü bir yapıya sahip olabilecekler.

Yapım içerisinde Büyücü, Derigezen, Ölümsüz, Şövalye, Elf ve daha birçok grup içerisinden ekibimizi oluşturabileceğiz. Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanan yapım, 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • King's Raid

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Elora’s Raid

    Farklı özelliklere ve eşsiz kostümlere sahip onlarca anime karakterini yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Living Legends: Bound

    Esrarengiz bir şekilde kaybolan insanların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Object - Living Legends: Beasts of Bremen

    Çeşitli mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin peşine düşeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.