Raidfield 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
440 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı online 2. Dünya Savaşı oyunu

Raidfield 2, askerlerin yanında tank ve uçakları kontrol edebildiğiniz İkinci Dünya Savaşı temalı online mobil oyun. Düşük poligon grafiklere sahip olan savaş oyunununda saldırı (taarruz), sağlık, ağır, keskin nişancı, pek çok sınıf bulunuyor. Arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz askeri savaş oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Low poly grafiklere sahip olsa da oynamanızı istediğim bir 2. Dünya Savaşı oyunu Raidfield 2. Oyunda tankları, uçakları ve taret araçlarını kontrol edebiliyorsunuz. Yeri geldiğinde düşmanla çarpışıyor, yeri geldiğinde yaralı arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyor, yeri geldiğinde uzak mesafeden düşmanları avlıyor, yeri geldiğinde de ağır silahlarla destek veriyorsunuz. Her yeri yakıp yıkabiliyorsunuz. Savaş alanında belli noktaları ele geçirmek için tüm birliklerinizi sürdüğünüz Fetih modunu da oynamanızı isterim. Unutmadan, zaferle biten savaş sonunda kazandığınız puanları kullanmayı unutmayın. Onlarla askerlerinizi, tanklarınızı ve uçaklarınızı geliştirebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

Raidfield 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
194.3 MB DOSYA BOYUTU

Birlikleriniz sizi bekliyor.

Raidfield 2, ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz online savaş oyunu. Düşük poligon (low poly) grafiklere sahip olmasıyla düşük boyutlu olan oyunda İkinci Dünya Savaşı döneminin tank ve uçaklarını kullanıyor, farklı sınıfta askerlerin yerine geçiyorsunuz. Askeri savaş oyunlarını seviyorsanız sıcak çatışmalara sokan bu oyunu indirip oynamalısınız. iOS platformunda da ücretsiz!

Türk yapımı mobil oyunların da oldukça kaliteli olduğunu gösteren örnek yapımlardan biri Raidfield 2. Oyunda tankları, uçakları ve taret araçlarını kontrol ediyor, 4 farklı sınıfta (saldırı, sağlıkçı, ağır, keskin nişancı) asker olarak savaşıyorsunuz. Savaş alanında puanları toplarsanız yıkıcı araçları kullanma şansına erişiyorsunuz. Tanklar, bombardıman silahlarıyla haritada yıkamayacağınız yer yok! Savaş sonunda verilen puanlarla da askerleriniz, tanklarınız, uçaklarınızı geliştiriyorsunuz. Unutmadan, savaş alanında üç bölgeyi ele geçirmenizi isteyen Fetih modunu kesinlikle oynayın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Thunderdogs

    Köpekler gökyüzünde savaşıyor!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Turbo Squad

    Savaş makineninizi tasarlayın ve savaşın.
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu