Railroad Crossing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Railroad Crossing gelen trenlere çarpmadan arabaları karşıya geçirmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu.

Railroad Crossing karşımıza kaliteli bir beceri ve dikkat oyunu olarak çıkıyor. Simülasyon oyunu olarak tanıtılsa da oyun aslında beceri oyunu dinamiklerine sahip. Grafik kalitesi ise bu tarz bir oyundan beklediğimizden çok daha yukarı seviyelerde.

Oyundaki amacımız bize verilen sürede mümkün olduğunca fazla arabayı karşıdan karşıya geçirmek. Fakat bunu yaparken çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü karşıdan karşıya geçerken hızla gelen bir trenin altında kalma riskiyle karşı karşıyayız. Tren raylarıyla yolun arasında duran engelleri kaldırarak araçları hareket ettirebiliyoruz. Tren gelirken bunları kapalı tutmalı, tren gittiğinde ise bunları açarak araçların karşıya geçmesini sağlamalıyız.

Farklı bölüm tasarımlarına sahip olduğu için Railroad Crossing'te sürekli aynı şeyi oynuyormuş hissine göreceli olarak daha geç kapılıyoruz. En nihayetinde sınırlı bir yapıya sahip olduğu için oyun bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Genel olarak Railroad Crossing boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Emircan Erdoğan

Railroad Crossing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Railroad Crossing her ne kadar simülasyon oyunu olarak lanse edilse de aslında o bir beceri oyunu.

Railroad Crossing iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur. Fakat bu oyun marketteki diğer simülasyon oyunlarından epey farklı bir yapı içeriyor.

Oyunda toplamda 28 farklı görev var ve bu görevler bu tarz bir oyundan beklendiği gibi kolaydan zora doğru sıralanmış. Başarılı olmak için yapmamız gereken şey ise karşıdan karşıya trenlere çarpmadan mümkün olduğunca fazla araba geçirmek. Elbete bunu başarması hiç de kolay olmuyor zira süre faktörü mevcut. Belli bir süreye sahip olduğumuz için hem çok hızlı hareket etmeli hem de tedbirli olmalıyız. Bu bakımdan Railroad Crossing öğrenmesi son derece kolay olan fakat ustalaşması zaman alan bir oyun.

Eğer 28 görev içeren hikaye modundan sıkılırsanız sonsuz modda da oynayabilirsiniz. Bu modda adından da anlaşılacağı gibi sınır olmadan mümkün olduğunca fazla arabayı karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyoruz. Orijinal bir müzik kullanan Railroad Crossing oyunseverlere hem eğlenceli hem de stresli bir deneyim sunuyor. Beceri ve simülasyon karşımı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Railroad Crossing türü sevenler tarafından mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Railroad Madness

    Off-Road yarışlarına katılın.
  • Zigzag Crossing

    Zigzag Crossing'da gözün açık olsun. Çünkü bir sürü engel seni bekliyor olacak.
  • River Crossing IQ

    Eğlence dolu anlar bizleri bekliyor.
  • Animal Crossing: Pocket Camp

    Nintendo'nun yeni oyununda sevimli dostlarımızla kamp hayatı yaşıyoruz.
  • The Crossing Dead

    Zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Crossing Void

    Eşsiz tasarımlara ve ölümcül özelliklere sahip onlarca savaşçıdan dev bir dövüşü grubu oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu