Rainy Mood

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
594 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Rainy Mood yağmur seslerini Android cihazınıza taşıyor

Rainy Mood, doğanın en dinlendirici seslerinden olan yağmur sesini mobil cihazlarınıza taşıyan ve stres atma, verimlilik arttırma, rahat uyuma ve uyku problemi çözme gibi farklı amaçlarla kullanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Rainy Mood doğadan en yalın haliyle kaydedilmiş oldukça yüksek kalite yağmur seslerini uzun bir ses akışı şeklinde oynatabilmektedir. Bu sesler National Geographic, Discovery Channel ve BBC gibi prestijli belgesel kanallarında görev yapmış dünyanın en iyi ses mühendisleri tarafından 48 kHz formatında kaydedilmiştir. CD kalitesinden bile yüksek kaliteye sahip ses kayıtları kullanıcıya dinlendirici ve stresten arındırıcı, odaklanmayı güçlendirici bir ortam yaratıyor.

Rainy Mood'da yer alan yağmur sesi kayıtları farklı tipteki yağmur kayıtlarının birleşimi halindedir. Bu kayıtlar rastgele bir şekilde birleştirilir ve kaydın istediğiniz süre kadar yürütülmesi sağlanılır. Uygulamada yer alan yağmur kayıtları yağmur damlalarının çimen, beton, ahşap, teneke çatı ve yapraklar gibi yüzeylere çarpışı ile oluşan sesler ile farklı tipteki şimşek seslerinin birleşimidir.

Rainy Mood kullanıcılara yağmur veya şimşek sesleri için ayrı ses ayarları sunuyor. Böylece herhangi birinin sesinin dilediğiniz gibi kısıp arttırabiliyorsunuz. Rainy Mood'un kullanışlı özellikleri sadece bunlarla sınırlı değil. Eğer yağmur sesleri eşliğinde favori şarkılarınızı dinlemek isterseniz uygulama müzik kitaplığınızdan veya Spotify üzerinden müzik de çalabilmekte.

Rainy Mood'un bir dğer güzel yönü ise zamanlayıcıya sahip olmasıdır. Bu araç sayesinde uyurken açtığınız uygulamayı belli bir süre sonra ses kaydını sonlandıracak şekilde yapılandırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Rainy Mood

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Rainy Mood ile yağmur sesleri dinleyebilir ve rahatlayabilirsiniz

Rainy Mood doğadaki en dinlendirici seslerden olan yağmur sesini kesintisiz olarak sunan ve stres atma, dinlenme, odaklanma problemlerini çözme ve verimlilik arttırma, rahat uyuma ve uyku problemi çözme gibi farklı amaçlara hizmet edebilen bir iOS uygulamasıdır.

National Geographic, Discovery Channel ve BBC gibi en başarılı belgesel kanallarında görev yapmış dünyanın en iyi ses mühendisleri tarafından kaydedilen yüksek kalite yağmur seslerini birleştiren uygulama kullanıcılara bu sesleri sürekli bir ses akış şeklinde sunuyor ve çalışmak, uyumak veya dinlenmek için özel bir ortam yaratıyor. Uygulamada yer alan ses kayıtlar 48 kHz formatında kaydedilmiştir ve CD kalitesinden bile yüksek kalite sunmaktadır.

Rainy Mood çimen, beton, yaprak, teneke çatı, toprak ve ahşap gibi farklı yüzeylere çarpan yağmur damlalarının sesleri ile farklı şimşek seslerini birleştiriyor. Bu parçalar uygulama tarafından rastgele ve kesinti olmayan bir şekilde birbirine ekleniyor ve size gerçek bir yağmur altındaymışsınız hissi yaşatılıyor. Yağmur kimi zaman hızlanıyor kimi zaman ise duruluyor. Uygulamada 100'ün üzerinde farklı şimşek sesi de yer almakta.

Rainy Mood şimşek ve yağmur sesleri için ayrı ses kontrolleri sunuyor ve herhangi birinin sesini dilediğinizde kısmanıza izin veriyor. Dilerseniz uygulamanın zamanlayıcısını kullanarak uyku esnasında uygulamayı açabilir, uyuduktan sonra uygulamanın ses akışını belirleyeceğiniz zamanda kapatmasını sağlayabilirsiniz.

Rainy Mood'un en ilgi çekici yönlerinden biri ise iOS cihazınızda yüklü müzikleri yağmur sesleri ile birlikte oynatabilmesidir. Ayrıca Spotify üzerinden parça çalmak da destekleniyor.

Can Erdil Şentürk

Rainy Mood

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,172 TOPLAM İNDİRME

Rainy Mood ile bilgisayrınızda sürekli yağmur sesi dinleyebilirsiniz

Rainy Mood internet tarayıcınız üzerinden sürekli yağmur sesi dinlemenize olanak tanıyan dinlendirici bir web hizmetidir.

Servis yağmur yağarken kaydedilmiş yüksek kalite yağmur seslerini sürekli devam edecek şekilde çalmakadır. Böylece uyku problemlerinizi çözme ve stres atma konusunda uygulamayı kullanarak çözüm bulabilirsiniz. Yorucu bir iş veya okul gününden sonra, ya da çalışma esnasında dinleyeceğiniz bu yağmur sesleri size huzur verecek ve verimliliğinizi arttıracaktır.

Servisin internet sayfasında arka planda hoş bir yağmur animasyonu yer almaktadır. Cama vuran yağmur damlaları ekrandan aşağıya doğru süzülmektedir. Aynı anda duyacağınız dingin gök gürültüsü sesleri de ortama doğal bir hava katacaktır. Dilediğiniz takdirde bu animasyonu kapatabilir, yağmurun ses düzeyini sayfanın altındaki kontrollerden ayarlayabilirsiniz.

Ücretsiz olan hizmetin herhangi can sıkıcı reklam içermemesi büyük bir artıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mood Fm

    Sade tasarımıyla dikkat çeken bu uygulama sayesinde sevdiğiniz tarzda müzik parçalarını dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.
  • iOS 7 Rainy Day

    Rainy Day, Android cihazlarınız için tasarlanmış adından da anlaşılacağı gibi yağmurlu bir gün efekti bulunan hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Activity & Mood Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • OvenCloud

    OvenCloud, fotoğraf, video ve müzik gibi medya dosyalarınızı ücretsiz olarak yedekleyebileceğiniz ve dilediğiniz zaman açabileceğiniz Android bulut depolama uygulaması.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.