Ramazan 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Ramazan 2014, mübarek Ramazan ayında oruç tutanların iftar ve sahur vakitleri ile birlikte namaz vakitlerini de kontrol edebilecekleri yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Ramazan 2014, İngilizce d il desteği ile geliştirilen bir yardımcı ramazan uygulamasıdır. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefon ve tabletler belki de en çok işimize yarayacak olan cihazlar. Bu cihazlarımız üzerinde ramazan ayı ile ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyoruz.

Uygulama oldukça sade bir şekilde tasarlanmış. Bu nedenle sorun yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek eksisi ise sadece İngilizce dil desteği sunması. Fakat buna rağmen uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak yükledikten sonra giriş yaparken sizden yerinizi tespit etmek için izin isteyecektir. Bunun sebebi bulunduğunuz ili tespit ederek, oturduğunuz bölgenin iftar ve sahur vakitlerini görüntülemek. Farklı şehirlere giderseniz ekranın sol altında bulunan ''Change Location'' butonuna basarak yerinizi yeniden tespit ettirebilirsiniz.

Uygulama ekranının sol üstünde bulunan menüden namaz vakitlerine. günün hadislerine ve ramazan ayı dualarına erişebiliyorsunuz. Ayrıca uygulamanın ayarları da bu menü içerisinde yer alıyor.

Uygulamanın ana ekranında tüm ramazan ayı boyunca uymanız gereken iftar ve sahur vakitleri listelenmiş durumda. Bu sayede kolaylıkla uygulama ile takip edebilirsiniz.

Ramazan ayında kullanabileceğiniz bir mobil uygulama arıyorsanız, Ramazan 2014'ü ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Ramazan 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Ramazan 2014, Ramazan ayına ilişkin faydalı bilgiler barındıran kapsamlı bir uygulamadır.

İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayına özel hazırlanmış, çok faydalı bilgilerin toplandığı Ramazan özel uygulamalardan birisi de Ramazan 2014. Bu seneki Ramazan ayı için hazırlanan uygulamada Ramazan ayında nasıl beslenmeniz gerektiğinden yapmanız gereken egzersizlere, orucun faydalarından çeşitlerine, bayram namazlarından teravih namazının kılınışına bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Oruç hakkında aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz uygulamada Oruç, Dualar, Vakit, Kadir ve Hadisler olmak üzere 5 sekme bulunuyor. Oruç bölümünde oruç dışında bayram namazlarının kılınışı, Ramazan ayında çekilen teşbihler ve Ramazanda beslenme hakkında bilgiler sunuluyor. Dualar bölümünde iftarı beklerken ve iftar zamanında söylenen dua, Ramazan-Şerif duası ve anlamı ve her güne ayrı dualar listeleniyor. Vakit bölümünde bulunduğunuz ilin imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı zamanı gösteriliyor. Kadir bölümünde Kadir gecesinin anlamı, o gün çekilen tesbihler, namazı hakkında bilgiler yer alıyor. Son bölüm olan Hadisler, maneviyatı yüksek kişiler tarafından söylenmiş sözler içeriyor. Beğendiğiniz bir sözü sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Ramazan 2014 Özellikleri:

  • Oruç hakkında sık sorulan sorular (Bozan-bozmayan durumlar, kazası, fidyesi)
  • Teravih ve Bayram Namazlarının kılınışı
  • Ramazanda beslenme ve egzersiz
  • Ramazanda çekilen tesbihler
  • İftar sofrasında okunan dua
  • Türkiye namaz vakitleri
  • Kadir gecesi (Önemi, namazı, tesbihleri, suresi)
  • Hadisler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ramazan İmsakiyesi 2014

    Ramazan İmsakiyesi 2014, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur vakitlerini kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Ramazan 2017

    Ramazan 2017, Android platformundaki en zengin içerikli Ramazan uygulaması.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.
  • Ramazan Bilgi Yarışması

    Ramazan Bilgi Yarışması, Ramazan ayına özel bilgilerin sorulduğu bir bilgi yarışması uygulamasıdır.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.