Ramazan 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)

Ramazan 2019, il il İftar ve Sahur vakitlerini gösteren bir Android uygulaması. Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer iller için iftar ve sahur saatlerini göstermekle kalmayıp Sahur vaktinde Ramazan davuluyla uyandırıyor, İftar vakti de ezan okuyor. Ezanın zor duyulduğu ya da hiç okunmadığı bir yerde yaşıyorsanız, tavsiye ederim.

Ramadan 2019, Ramazan ayı için özel olarak hazırlanmış mobil uygulamalardan. Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitlerini görmek için en iyi Android uygulamalardan. Sadece Türkiye değil, yurt dışında oruç tutanların da kullanabileceği bir dini uygulama. Sahur vaktine 30 dakika kala uyandırmak için Ramazan davulu çalması, Sahur vaktinde ezan okuması, İftar vaktinde ve Namaz saatinde sesli olarak ezan okuması dışında dini günler için hazır mesajlar da içeriyor. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, Kandiller, İftar Mesajları, Cuma Mesajları, Dua Sözleri, Risale-i Nur Sözleri, Kadir Gecesi ve diğer günlerde kutlama mesajları atan biriyseniz hazır mesajları bakmanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.
  • Ramazan İmsakiyesi

    Ramazan İmsakiyesi, Ramazan Ayı boyunca oruç tutan Müslümanlar'a bilgi sağlayan başarılı bir uygulamaır.
  • Ramazan İmsakiyesi 2014

    Ramazan İmsakiyesi 2014, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur vakitlerini kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello

    Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • Oruç ve Ramazan

    Oruç ve Ramazan, Ramazan ayı ve oruç tutma hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bulabileceğiniz ücretsiz ve eğitici bir Android uygulaması.
  • Ramazan İmsakiye 2015

    Ramazan İmsakiye 2015, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vakitlerini takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.