Range Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Range Shooter, aksiyon FPS türü oyunlardan keyif alanların kaçırmaması gereken oyunlardan birisi.

Range Shooter, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir FPS oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda parkurlarda bulunan hedefleri vurmaya ve en yüksek puanı almaya çalışıyoruz.

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de rakiplerimizin maketler ve hedef tahtaları olması. Gerçek insanlara karşı mücadele etmediğimiz için rahatsız edici görüntülerle karşılaşmıyoruz. Başka bir deyişle bu oyunu yaşı ufak oyunseverler dahi tatsız bir durumla karşılaşmadan oynayabilir.

Oyunda başarılı olabilmek için çok iyi nişan almamız gerekiyor. Özellikle uzaktaki hedefleri vurmak tahmin ettiğimizden çok daha zor olabiliyor. Üç farklı talim alanında mücadele ettiğimiz için oyunun sunduğu çeşitlilik oranı da fazla. Buna bir de onlarca güçlendirilebilir silah eklenince keyifli bir oyun deneyimi yaşamış oluyoruz.

Range Shooter'ın grafikleri beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Ses efektleri de bir o kadar iyi tasarıma sahip. Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan Range Shooter, FPS oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Range Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Range Shooter, ateş etmedeki üstün yeteneğinizi gösterebileceğiniz iOS oyunlarından biri.

Range Shooter, hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz olarak oynayabildiğimiz orta seviye kalitede görsellere sahip birinci şahıs nişancı diğer deyişle fps oyunu ve cihazda fazla yer kaplamıyor.

Birinci şahıs kamera açısından oynadığımız ateş etme oyununda hem tekil hem de çoklu oyuncu modu seçeneği bulunuyor. Tekli modda da süre sınırlı, görevler, meydan okumalar, hayatta kalma ve daha nice heyecanlı seçenek bulunuyor. Hepsinin ortak yanı ateş etmedeki üstün yeteneğimizi ortaya çıkarmaları.

Tabancadan keskin nişancı tüfeğine birçok silahı kullanmamıza izin veren oyunda ilerledikçe silahlarımızı upgrade etmemiz gerekiyor. Hasar verme, mermi kapasitesi, hassasiyet, ateş hızı gibi oyun içi performansı etkileyici unsurları yenilemek ilk başlarda önemli olmasa da oyunun ilerleyen dakikalarında daha zorlu bölümlerin gelmesiyle zorunluluk halini alıyor.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Hedefini vurmak için farklı noktalardaki dokunmatik hafif silik butonları kullanıyoruz veya cihazımızla şekilden şekile giriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Amazing Shooter

    Amazing Shooter, telefon ve tabletlerinizin ekranına gelen şişeleri be meyveleri vuracağınız ücretsiz, eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Sniper Time: The Range

    Sniper Time: The Range keskin nişancı tüfeğimizi kullanarak hedefleri vurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Zombie Range

    Zombie Range beklenmedik bir başarı gösteren bir mobil FPS oyunudur
  • Ninja Girl: RPG Defense

    Göze oldukça sevimli gelen Ninja Girl: RPG Defense, arcade shooter unsurlarını birleştiren ve RPG dinamiklerine sahip olan bir aksiyon ve beceri oyunu.
  • Flip Range

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Shooter Candy Dash

    Bubble Shooter Candy Dash sürükleyici bir balon patlatma oyunudur.