Rapstronaut: Space Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Rapstronaut: Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.

Rapstronaut : Space Journey, Android telefon ve tabletlerde rahatça çalışabilen beceri oyunudur.

Endonezyalı ünlü youtuber Rap için hazırlanan bu platform oyunu, özellikle ülkesinde büyük bir ilgi ile karşılanmış durumda. Endonezya'nın diğer ünlü isimlerinin de videolar hazırladığı bu mobil oyun, kendine has bir yapıya sahip. Rapstronaut : Space Journey temelde bir platform oyunu ve oyun boyunca ünlü Youtuber'ı hareket ettirmeniz ve onunla bitmek bilmez bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor.

Oyuna başlar başlamaz RAP'i bir uzay giysisi içerisinde görüyorsunuz ve ona bir komutan çeşitli görevler veriyor. Aldığınz her görev farklı bir bölüm olarak karşınıza çıkıyor ve bölüm içerisinde karşılaştığınız çeşitli zorlukları yenerek, sonunu getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunun kontrolleri bir hay basit: Sadece ekrana tıklamanız yetiyor. Her ekrana tıkladığınız RAP bir tık yukarı çıkıyor ve tıklamazsanız, hemen bir tık aşağıya düşüyor. Flappy Bird tarzı oynanışta, karşınıza çıkan bulutlara çarpmamanız, altınları toplamanız ve çeşitli relic'leri de edinmeniz isteniyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

Rapstronaut: Space Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

Rapstronaut: Space Journey, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir beceri oyunudur.

Rapstronaut: Space Journey, iPhone ve iPad'ler için geliştirilmiş bir tür platform oyunudur. 

Endonezya'nın en ünlü Youtuber'larından bir tanesi olan RAP, kendi oyununu yapan Youtuber'lar arasında yerini almış durumda. Yine ülkenin en ünlü mobil oyun geliştiricilerinden Touchten tarafındna geliştirilen oyun, kendine has bir platform oyunu. Rapstronaut: Space Journey boyunca tahmin ettiğiniz gibi RAP'i kontrol ediyoruz. Mor saçları ile uzaya korku salan RAP, giydiği uzay kıyafetiyle birlikte çeşitli görevlere çıkıyor.

Bir komutandan aldığımız görevleri icra etmeye çalıştığımız oyun boyunca, onlarca farklı bölüme girebiliyoruz. Girdiğimiz her bölümde tema değişirken, oynanış da çok büyük değişiklikler olmuyor. Oynanış temel olarak tıklamak ve engelden atlatmak üzere. Flappy Bird'de tecrübe ettiğimiz gibi ekrana bir kere tıkladığımızda karakerimiz bir tık yukarı çıkıyor. Hiç tıklamazsak, düzenli olarak aşağıya düşüyor. Oyuncular da doğru yerlerde ekrana tıklayarak, karakteri engellerden aşırmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken, karşımıza çıkan altınları ve çeşitli relic'leri de almamız isteniyor. Böylece ilerleyen bölümlerde RAP'in kıyafetini ve kendisini geliştirebiliyor, daha eğlenceli bir oyuna doğru yelken açabiliyoruz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Space Journey

    Kendi gemin ile uzaya çıkmaya hazır mısın?
  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Journey of 1000 Stars

    Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde sekerek yıldız topladığınız Android oyunu.
  • Vikings: an Archer's Journey

    Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Ball's Journey

    Savaş topunu ne kadar iyi kullanabildiğinizi gösterin.
  • A Thief's Journey

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu