RE-VOLT 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,613 TOPLAM İNDİRME

Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.

Re-Volt 2 bir zamanların efsanevi oyununun mobil cihazlara başarıyla uyarlanmış hali. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda birbirinden eğlenceli ve aksiyon dolu bölümler sunuluyor. Uzaktan kumandalı yarış arabalarının heyecan dolu mücadelelerine tanık oluyoruz.

Oyunda yer alan modlar;

  • Challenge modu: Geniş kapsamlı tekli oyuncu oyunları ve kazanılacak kupalar.
  • Grand Prix modu: Dünyanın her yerinden oyuncularla eş zamanlı yarışma imkanı.

Bu tarz oyunlardan beklendiği gibi bu oyunda da onlarca farklı güçlendirme seçenekleri bulunuyor. Bu özellikleri kullanarak yol tutuşu, gücü ve aracın stabilitesini artırabilirsiniz. Bu güçlendirmeleri es geçerseniz yarışlarda geride kalma ihtimaliniz var.

Facebook desteği de sunması oyunun en ilgi çeken artılar ıarasında. Grand Prix modunda gerçekleştireceğiniz yarışlara Facebook üzerinde yer alan arkadaşlarınızı davet edebilme şansınız var. Keyifli ve ücretsiz bir yarış oyunu arıyorsanız Re-Volt 2 mutlaka denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

RE-VOLT 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
753 TOPLAM İNDİRME

Uzaktan kumandalı arabalarla yarışırken dünyanız büyüdükçe pistlerin daha da ilginçleştiğini fark edeceksiniz.

Bundan tam 15 sene önce başlayan RE-VOLT isimli bir oyun konsol ve PC dünyasında hatrı sayılır bir ün kazanmıştı. Mini uzaktan kumandalı arabaların furya olmaya başladığı bu dönemde evinizde orjinal bir oyun olmanızı saplayan RE-VOLT'un yapımcıları, maalesef online multiplayer seçenekleri konusunda teknolojik imkansızlıklar yaşıyorlardı ve oyuncular bu sebepten ötürü internet üzerinden buldukları rakiplerle yarışamıyordu.

RE-VOLT 2 bu handikaplı durumu tamamen değiştiriyor. Multiplayer oyun seçeneğiyle, 264 pistiyle ve 4 farklı oyun moduyla RE-VOLT 2 uzun süre boyunca size iyi bir vakit geçirmeyi garanti eden bir oyun. Çocuk odasından tutun, caddeler, kanalizasyon ve şantiye alanı gibi yarış alanlarından ne kadar yaratıcı pistlerin çıkabileceğini bize ispatlayan oyunda aynı zamanda Mario Kart benzeri bir kapışma mekaniği de var. Silah edinebildiğiniz oyunda rakiplerinize saldırıp onların sıralamalarını olumsuz etkileyebiliyorsunuz.

Eğer online yarış oyunlarını seviyorsanız ama daha yaratıcı bir oyun arıyorsanız RE-VOLT 2 iOS için bulabileceğiniz en eğlenceli oyunlardan biri olarak cihazınızdan uzun bir süre silemeyeceğiniz bir alanı tutacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RE-VOLT 3

    RE-VOLT 3, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en gerçekçi grafik ve oynanışa sahip rc araba yarış oyunu.
  • RE-VOLT Classic

    RE-VOLT Classic, bir zamanların en popüler araba yarışı oyunlarından biri olan Re-Volt'un Android mobil versiyonu olarak, oldukça eğlenceli ve keyifli bir araba yarışı oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu
  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Dirt Xtreme 2

    Multiplayer destekli enfes bir motosiklet yarışı oyunu
  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu