Re-Volt Classic Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,686 TOPLAM İNDİRME

Re-Volt Classic Free, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte oynayabileceğiniz en iyi ve en eğlenceli araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.

Re-Volt Classic Free, bilgisayarlarımızda oynamaya doyamadığımız, bir zamanların en popüler ve en eğlenceli araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. iPhone ve iPad'lerimiz üzerinden oynanabilmesi için özel olarak üretilen oyunun mobil versiyonu da neredeyse bilgisayar versiyonu ile aynı.

Birbirinden güzel, renkli ve farklı özelliklere sahip maket arabalardan birini seçerek oynanılan oyunda, şampiyona, normal yarış veya pratik modunda oynayabiliyorsunuz. Girdiğiniz yarışları kazandıkça yeni maket arabalar ve yeni yarış pistlerinin kilidi açılarak eğlenceye devam etmeniz sağlanmaktadır.

Bilgisayar versiyonuna göre araba kontrolünün biraz daha zor olması elbette normal. Fakat yinede mobil cihazlarımız üzerinden Re-volt oynamak gerçekten müthiş.

4 arkadaşa kadar birlikte oynayarak kıyasıya yarışabileceğiniz oyunda, 14 farklı yarış pisti ve 42 farklı maket araba arasından en beğendiğinizi seçerek oyuna hemen başlayabiliyorsunuz.

Oyunun ücretsiz versiyonu olan Re-Volt Classic Free'yi hemen indirerek bir an önce yarışmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Re-Volt Classic

    Uzaktan kumandalı arabaları yönettiğimiz Re-Volt oyununun mobil versiyonu Re-Volt Classic, 14 farklı mekan ve 42 farklı araç ile AppStore'da indirilmeye hazır.
  • RE-VOLT 3

    RE-VOLT 3, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi rc araba yarışı oyunu.
  • RE-VOLT 2

    Uzaktan kumandalı arabalarla yarışırken dünyanız büyüdükçe pistlerin daha da ilginçleştiğini fark edeceksiniz.
  • 1 Volt

    1 Volt mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Go Karting Free

    Go Karting Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde minik yarış arabaları ile heyecanlı bir şekilde yarışacağınız ücretsiz bir iOS yarış oyunudur.
  • CarDust Free

    CarDust Free değişik yapısıyla bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Bike Race Free

    iOS için geliştirilmiş olan Bike Race Free motosiklet oyunu becerilerimizi fizik kurallarına aykırı bir şekilde kullanmamızı sağlıyor ve bu şekilde ölçüyor.
  • Bike Racing Free

    Bike Racing Free, iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz heyecanlı ve mükemmel oyunlardan bir tanesidir.