Real Soldier

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Real Soldier, aksiyon dozu yüksek başarılı bir savaş oyunudur.

Real Soldier, etkileyici görseller ve ses efektleriyle süslenmiş aksiyonun bir saniye bile eksik olmadığı harika bir 3 boyutlu savaş oyunudur. Üssümüze izinsizce giren düşman birliklerini püskürtmeye çalıştığımız oyunda taramalıdan roket atara onlarca silahı kullanabiliyoruz.

Hareketli geçen bu savaş oyununda gerek aniden çıkan helikopterler gerekse de bizi tek atışla bitirecek tanklar oyuna heyecan katarken kendimizi Rambo gibi hissetmemizi sağlıyor. Hiçbir yardımcımız bulunmadığından silahtan silaha geçiş yaparak tek başımıza alanımızı korumaya çalışıyoruz. İndirdiğimiz her helikopter ve tank öldürme puanımızı artırıyor.

Süreye karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda kontroller oldukça basit. Yönümüzü belirlemek, hedefe yakınlaşmak ve uzaklaşmak için sol tarafı, silahlar arasında geçiş yapmak içinse sağ tarafı kullanıyoruz. Özel silahlarımızın sayısını da yine sağ taraftan takip ediyoruz. Üst bölümde ise öldürme puanımız, geçen süre ve canımız yer alıyor.

Kendinizi savaşın ortasında hissedeceğiniz başarılı bir atmosfer sunan Real Soldier, mobilde savaş oyunu oynamaktan zevk alanlar için yeni bir seçenek.

Erkan Calp

Real Soldier

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Real Soldier, Clius tarafından geliştirilmiş bir savaş oyunu olup, tablet ve telefonlarda ücretsiz olarak oynanabilmektedir.

Real Soldier, tek başımıza koca bir araziyi korumaya çalıştığımız bir savaş oyunudur. Kimi zaman tanklarla kimi zaman da helikopterlerle karşı karşıya geldiğimiz oyunda hiçbir yardımcınız yok ve düşman birlikleri öldürdükçe çoğalıyor.

Roket atar, taramalı ve onlarca silahı kullanabildiğimiz, süreye karşı savaştığımız bir mobil oyun olan Real Soldier, atmosfer, grafik ve sesleri ile sizi kısa sürede içinize çekiyor ve düşman birliklerinin çokluğundan kendinizi oyundan çekip alamıyorsunuz.

Clius’un ücretsiz olarak sunduğu yepyeni savaş oyununda görevimiz üssümüzü korumak, gelen düşman birliklerinin sayısına aldırış etmeden kanımızın son damlasına kadar savaşmak. Savaştığımız süre boyunca öldürdüğümüz her düşman birliği öldürme puanı olarak geri dönüyor. Tüm silahlar elimizin altında olduğundan benzer oyunlar gibi ayrıca silah satın almamız gerekmiyor.

Real Soldier, gerçekçi savaş sahneleri ve gaz veren müzikleri ile sizi sizden alacak başarılı bir yapım.

Erkan Calp

Real Soldier

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

RealSoldier, oynanabilirliği ve grafikleri ile büyüleyen başarılı bir ateş etme oyunudur.

RealSoldier, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz harika bir 3 boyutlu ateş etme oyunudur. Alanımıza ısrarla girmeye çalışan düşman ordularına karşı mücadele verdiğimiz ve pes etme lüksümüzün olmadığı oyunda tank ve helikopter gibi alt edilmesi zaman alan çok sayıda araç bulunmakta.

Bir mobil oyuna göre oldukça başarılı görsellerin yanında savaş alanında gaza getiren müzik ve ses efektleri ile dikkat çeken oyunda düşman helikopter ve tanklarını etkisiz hale getirebileceğimiz çok sayıda silah elimizin altında. Tek dokunuşla hemen başka bir silaha geçiş yapabiliyor, hedefe yakınlaşıp uzaklaşabiliyoruz.

Öldürdükçe puan topladığımız, zamana karşı savaştığımız oyunda kontroller oldukça basit yapılmış. Hedefe yönelmek ve yakınlaşıp uzaklaşmak için sol bölmeyi, silah seçimi yapmak içinse sağ bölmeyi kullanıyoruz. Üstte ise ne kadar süredir savaştığımız ve sağlık durumumuz yer alıyor. Bunların haricinde oyunu dilediğimiz zaman durdurabilmemizi sağlayan bir simge bulunmakta.

RealSoldier, üst seviye grafiklere sahip olması yönünden 512MB RAM’li Windows Phone cihazlarda yavaşlamalar yaşatabiliyor. Tabii ki bu bir güncelleme ile çözülecek bir sorun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Soldier 3D

    Amazing Soldier 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Soldier vs Aliens

    Soldier vs Aliens, uzayda yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu.
  • Combat Soldier

    Gerçek zamanlı FPS oyunu oynayacağız.
  • San Andreas: Real Gangsters 3D

    San Andreas: Real Gangsters 3D açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunudur
  • Real City Russian Car Driver

    Real City Russian Car Driver, açık dünyada geçen, aksiyon dozu yüksek bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Real Sniper

    Real Sniper, şehrinizi işgal eden düşmanları keskin nişancı tüfeğinizle teker teker avlayacağınız heyecan dolu ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Real Car:Speed Racing

    Real Car: Speed Racing, şehrin sokaklarında rakiplerimizle yarışlar yaptığımız aksiyon dolu bir oyun.