RebirthM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.

RebirthM, PC’de oynanan MMORPG oyunların kalitesinde, genişleyen bir açık dünya sunan kaliteli bir yapım. Android platformunda 100MB altı en iyi devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunları arasında. Farklı türde karakterleri bünyesinde barındıran oyun, boyutuna göre muhteşem ötesi görseller, savaş sahneleri sunuyor. Türü sevenler için tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Çeşitli görevlerle ilerleyen sürükleyici ve orijinal hikaye, yüksek kalitede grafikler, hızlı heyecan verici savaşlar, gerçek oyuncularla birebir savaşmayı da içeren farklı modlar, oyuncuları birbirine bağlan lonca sistemiyle dikkat çeken RebirthM, Güney Koreli oyun geliştiricisi Caret Games’in. Unity oyun motoruyla geliştirilen yapımda hem PvE hem de gerçek zamanlı PvP aksiyona giriyorsunuz. Karakterlerdeki detaylar da etkileyici. Oldukça geniş bir dünyanın içerisindesiniz. Tek başınıza savaşabildiğiniz gibi loncalara katılıp 20 oyuncuyla birlikte eş zamanlı olarak geniş çaplı savaşabiliyorsunuz. Savaştıkça karakteriniz daha da gelişiyor. Kanatlar, evcil hayvanlar, özel güçler (yaratıkların yeteneklerini kazanmak gibi) dahil toplanabilir çok sayıda öğe var.

Ana görevler dışında günlük sınırlı süreli görevler, etkinlikler ve özel mücadelelerin olduğu MMO aksiyon RPG oyun RebirthM’i oynamanızı isterim.

 

Erkan Calp

RebirthM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

PC MMORPG'lerin kalitesinde

RebirthM, PC MMORPG oyunlarının kalitesinde hazırlanmış; macera, savaş ve fantastik türünü harmanlayan bir yapım. İlk olarak iOS kullanıcıları için indirilmeye açılan oyun, boyutuna göre etkileyici grafikler sunuyor. Savaş sahnelerini de oldukça başarılı bulduğum oyunun görev listesi de tatmin edici seviyede. Bu türü seviyorsanız, indirin; İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Güney Koreli oyun geliştiricilerinden Caret Games’in mobil oyuncular için hazırladığı devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununda gerçek oyunculara karşı savaşmayı sevenler için PvP, yapay zekayı denemek isteyenler için de PvE modu bulunuyor. Sürükleyici ve orijinal hikaye boyunca birçok farklı görev alıyorsunuz. Tek başınıza savaşmak ya da loncalara katılıp 20 oyuncuyla birlikte eş zamanlı olarak geniş çaplı savaşmak size kalmış. Savaştıkça karakteriniz daha da güçleniyor. Kanat, özel güçler, evcil hayvanlar ve daha birçok toplanabilir öğe var.

RebirthM Özellikleri:

  • Çeşitli görevler şeklinde ilgi çekici bir hikaye
  • Göze hoş gelen yüksek grafik kalitesi
  • Dinamik aksiyon ve tatmin edici mücadele
  • PC MMORPG oyunlarını akla getiren geniş bir açık dünya
  • Farklı, değişik içerik ve PvP
  • Oyuncuların etkileşimi için kalabalık bir lonca topluluğu

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Angels:Origins

    Ödüllü serinin son oyunu
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • MU Origin 2

    Destansı fantastik yolculuğa kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • Jade Dynasty Mobile

    Popüler MMORPG oyunu mobilde!
  • Savior Saga

    Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu