Red Bouncing Ball Spikes Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Red Bouncing Ball Spikes Free son derece sade ve primitif bir yapıya sahip olmasına rağmen reflekslere dayalı yapısıyla oyuncuları eğlendirmesini iyi biliyor.

Eskiden Nokia telefonlarda oynamaya başladığımız Bounce oyununa benzerliğiyle dikkat çeken Red Bouncing Ball Spikes Free basit bir yapıya sahip olmasına rağmen son derece keyifli bir oyun.

Ücretsiz olarak indirilebilen Red Bouncing Ball Spikes Free’deki amacımız küçük kırmızı topu kontrol etmek ve gidebileceğimiz kadar uzağa gitmek.

Amaçsız gibi görünse de tamamen eğlence üzerine kurulmuş bir oyun. Zaten dikkat ettiyseniz son dönemlerde özellikle beceri oyunları büyük yükselişe geçti. Kullanıcılar mobil cihazlarda genellikle beceri oyunları oynamaktan keyif alıyor. Geliştiriciler de bunu fırsat bilerek farklı türde oyunlar geliştiriyorlar. Red Bouncing Ball Spikes Free de bu oyunlardan bir tanesi.

60 farklı tasarımlı bölüme sahip olan oyunda reflekslerinize büyük iş düşecek. İlk başlarda kolay gibi gelse de oyun git gide zorlaşıyor ve giderek içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bölümler esnasında karşımıza çok sayıda engel çıkıyor.

Boşluklar ve dikenler önümüzde bulunan en büyük tehditler arasında yer alıyor. Bunların üstünden zıplayarak yolumuza devam etmeliyiz. Oyunda yer alan top otomatik olarak ilerliyor. Biz de engellerle karşılaştıkça ekrana tıklayarak zıplamasını sağlıyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncing Ball 2

    Bouncing Ball 2, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz top zıplatma oyunu.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, popüler Bouncy Bits oyunundan esinlenerek hazırlanmış ücretsiz bir iPhone ve iPad oyunu.
  • 3D Ball Free

    3D Ball Free beceri oyunlarından hoşlanan oyunseverlere hitap eden ücretsiz bir oyundur.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabiliyor ve kuşunuzu dikenlere değdirmeden ilerletmeniz gerekiyor.
  • Bouncing Buddies

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Temple of Spikes

    Temple of Spikes, 8-bit grafik ve seslere sahip aksiyon platform oyunu.
  • Stack Ball 3D

    Stack Ball 3D: Eğlenceli, oynaması basit top oyunu
  • Ball King

    Ball King, nostaljik atmosferiyle dikkat çeken, eğlenceli bir beceri oyunu.