Red Bull Free Skiing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu

Red Bull Free Skiing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kayak oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Heyecan verici atmosferiyle dikkat çeken oyunda kayak becerilerinizi göstermeye çalışıyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve bağımlılık yapıcı bir kayak mücadelesi olan Red Bull Free Skiing, yeteneklerinizi sergileyip dünya çapındaki oyunculara meydan okuduğunuz bir oyundur. Birbirinden özel hediyelerin sahibi olabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyor ve stres atabiliyorsunuz. Üç farklı kayak türünde yarışabileceğiniz oyunda galip gelmek için son derece dikkatli davranmanız gerekiyor. Liderlik tablosuna da sahip olan oyunda üst sıralara tırmanmak için parkurları en kısa sürede tamamlamalısınız. 40 farklı seviyenin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda gerçekçi bir mücadelenin içine giriyorsunuz. Ayrıca oyunu oynayabilmek için de internet bağlantısı gerekmektedir. Red Bull Free Skiing oyununu mutlaka denemelisiniz.

Red Bull Free Skiing oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Red Bull Free Skiing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
377 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapıcı bir kayak oyunu

Red Bull Free Skiing, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir kayak oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli görselleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda parkurları en kısa sürede tamamlamalı ve diğer oyunculara meydan okumalısınız.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil oyun olan Red Bull Free Skiing, zorlu parkurlarda yeteneklerinizi sergilediğiniz bir kayak oyunudur. Dünya çapındaki oyuncularla yarıştığınız oyunda kayak yapıyorsunuz. 3 farklı parkur tipinde boy gösterebileceğiniz oyunda en kısa sürede parkurları tamamlamanız gerekiyor. Liderlik tablosunda üst sıralara tırmanarak diğer oyunculara da meydan okuyabileceğiniz oyunda birbirinden özel hediyelerin sahibi olabiliyorsunuz. 40 farklı seviyenin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda gerçekçi bir mücadelenin içine giriyorsunuz. Oyunda kontrol ettiğiniz karakteri de özelleştirerek farklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu oynayabilmek için de internet bağlantısı gerekmektedir. Red Bull Free Skiing oyunu sizleri bekliyor.

Red Bull Free Skiing oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snowboarding The Fourth Phase

    Snowboarding The Fourth Phase, Red Bull imzasını taşıyan snowboard oyunu.
  • Toppluva

    Süper eğlenceli bir kayak oyunu
  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Snow Trial

    Gelmiş geçmiş en iyi kayakçı olun.
  • Snowboard Party: Aspen

    Mobildeki en iyi snowboard oyunu
  • Alto's Odyssey

    Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu