Red Crimes: Hidden Murders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.

Red Crimes: Hidden Murders, suç araştırma, gizli ipuçlarını bulma, kurban bedeni inceleme, suçluları yakalama ve daha birçok aktivite içeren gizli obje oyunu. Suç oranının, yolsuzluğun hızla yükseldiği Rouxville şehrinde korku saçan seri katili durdurma görevini üstlendiğiniz oyunda vakit hızla akıp gidiyor.

Android telefon tabletlerde ücretsiz oynanabilir dedektifçilik oyunlarından biri Red Crimes: Hidden Murders. Rouxville’in polis departmanın kontrolünü aldığınız ve profesyonel olay yeri inceleme ekiplerini yönettiğiniz oyunda seri katili durdurmak için kafa patlatıyorsunuz. Şehrin en iyi kadın dedektifi Red ile birlikte ardı arkası kesilmeyen cinayetlerin ardındaki ismi ortaya çıkarmak, yakalamak için çalışma içerisindesiniz. İpuçları arıyor, cesetleri inceliyor, kan ve mermi gibi olayı aydınlatıcı kanıtları topluyor, otopsi yapıyor, suçluları yakalayıp adalete teslim ederek tehlikeli görevinize son veriyorsunuz.

Erkan Calp

Red Crimes: Hidden Murders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Şehre korku saçan seri katili durdurun.

Red Crimes: Hidden Murders, olay yeri inceleme sevelere hitap eden gizli obje oyunu. Dedektifçilik, cinayet çözme oyunlarını seviyorsanız ilk önce iOS platformuna çıkış yapan bu yapımı kesinlikle oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

iPhone/iPad cihazlarda oynanabilir cinayet çözme, olay aydınlatmaya dayalı gizli obje oyunları arasında Red Crimes: Hidden Murders. Yolsuzluk ve suç oranının günden güne arttığı Rouxville şehrinde geçen oyunda şehre dehşet saçan bir seri katili durdurmak için çaba sarf ediyorsunuz. Rouxville’in polis departmanın kontrolü elinizde profesyonel olay yeri inceleme ekibinizi kuruyorsunuz. Acımasız suç dizisinin gizemini ortaya çıkarırken size şehrin en iyi kadın dedektiflerinden Red yardım ediyor.

Yüzlerce suç araştırma, gizli ipuçları arama, kurban bedenlerini analiz etme, ipuçlarını işleme alma, suçluları tutuklama, olay yeri inceleme dedektiflerinden oluşan takım kurma gibi aktivitelerin yer aldığı harika bir macera oyunu Red Crimes: Hidden Murders.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • CSI: Hidden Crimes

    CSI: Hidden Crimes ücretsiz olarak indirebileceğiniz yüksek dikkat gerektiren bir obje bulma oyunudur.
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • The X-Files: Deep State

    Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu
  • Criminal Case APK

    Criminal Case, Facebook'un en çok oynanan gizli obje oyunu. Bir dizi cinayet vakasını çözmek için hemen indirin. Criminal Case APK ücretsizdir.
  • Surface: Lost Tales

    Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.
  • Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad: Hidden Crimes, şehrinizi suçlulara karşı savunmanızı ve hırsızları yakalamanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.