Redungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Redungeon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Redungeon kısa sürede bağımlılığa dönüşebilen zorlu mobil beceri oyunlarından bir tanesi. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Redungeon'da RPG oyunlarını anımsatan bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda kılıcı ve kalkanını kuşanan kahramanımız kıymetli hazineleri ele geçirmek için karanlık bir zindana dalıyor. Fakat bilmediği şey ise bu zindanın bitmek bilmeyen bir yapıda olduğu. Kahramanımız zindanda ilerledikçe karşısına yeni tuzaklar çıkmaya devam ediyor. Biz de ona bu tuzaklardan kurtuabilmesi için yardım ediyoruz.

Redungeon doğru zamanlamayı yakalama ve reflekslerimizi kullanma üzerine kurulu bir oynanışa sahip. Redungeon'ın popüler mobil beceri oyunu Crossy Road'a benzer bir yapsıı mevcut; fakat çok daha yüksek sayıda tehlike ve fantastik bir altyapı mevcut. Oyunda yol alırken yer değiştirebilen taşlara basıyor, oklara ve elektrik tuzaklarına yakalanmamaya, ateş toplarından kaçmaya çalışıyoruz.

Redungeon'da para topladıkça yeni kahramanların kilidini açabilmekteyiz. Retro tazda grafiklere sahip olan Redungeon kolay bir şekide oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Redungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
43.4 MB DOSYA BOYUTU

Redungeon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Redungeon zorlu ve bir o kadar da heyecanlı bir oynanış sunmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Redungeon, bir süre önce çıkış yapan ve büyük başarı yakalayan Crossy Raod'a bir hayli benzeyen bir oyun yapısına sahip; fakat Redungeon'ın çok daha zor olduğunu söyleyebiliriz. Redungeon'da elinde kılıcı ve kalkanıyla karanlık bir zindana girerek ganimet peşinde koşan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız zindana giriyor ve her yerin ölümcül tuzaklarla donatıldığını keşfediyor. Bu tuzakları atlatabilmesi için de bizim yardımımıza ihtiyaç duyuyor.

Redungeon'da karşımıza çeşitli tuzak türleri çıkarken bu tuzakları atlatabilmek için reflekslerimizi kullanıp doğru zamanlamayı yakalamamız gerekiyor. Tek bir yanlış hareketimiz sonucu kahramanımız ölebilmekte. Bu nedenle oyunda yüksek puan kazanmak bir hayli zor ve değerli. Oyun boyunca altınları toplayabiliyoruz ve bu altınlarla yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. Retro tarzda grafiklerle süslenmiş Redungeon hoş bir görünüme sahip, ayrıca oyun kolay bir şekilde oynanabiliyor. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.