Referandum 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Referandum 2017, 16 Nisan sonrası değişecek anayasadaki maddeleri karşılaştırmalı olarak görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır.

Referandum 2017, Türk halkının mutlaka indirip göz atması gereken bir uygulamadır. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile anayasa değişikliklerine göz atabiliyor ve halkın nabzını öğrenebiliyorsunuz.

Bildiğiniz üzere 16 Nisan'da ülkemizin kullandığı mevcut anayasanın değişikliği için oy kullanmaya gideceğiz. Ülkemiz için son derece önemli olan 16 Nisan'da oyunuzu hangi tarafa kullanacağınızı bilmiyorsanız Referandum 2017 uygulaması size rehberlik edebilir. Uygulamada değişikliği önerilen anayasanın değişen tüm maddeleri karşılaştırmalı olarak görüntüleyebilir ve uygulama içerisinde oyunuzu kullanabilirsiniz. Oyunuzu kullandıktan sonra uygulamayı kullananların ne dediğine bakabilir ve kararınızı şekilendirebilirsiniz. Her Türk vatandaşının mutlaka indirip bakması gereken uygulamalardan birisi olan Referandum 2017, karar vermeye yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Tarafsız bir şekilde her iki tarafı da ele alan uygulama, Yüksek Seçim Kurumu'yla aynı politikaları izlemektedir. Ayrıca uygulama sizin kararınızı ve bilgilerinizi tamamen gizli tutmaktadır. 

Ülkemiz için en iyisinin gerçekleşmesi amacıyla hizmet sunan Referandum 2017 uygulaması, anayasadaki değişen tüm maddeleri karşılaştırmalı olarak inceleme imkanı sunuyor. Göremeyenler için değişiklik yapıaln yerleri vurgulu gösteren uygulamayı mutlaka denemeniz gerekiyor.

Referandum 2017 uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Referandum 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Referandum 2017, 16 Nisan sonrası değişecek anayasadaki maddeleri karşılaştırmalı olarak görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır.

Referandum 2017, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz referandum uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Türk halkının mutlaka denemesi gereken uygulama ile anayasa değişikliklerini karşılaştırmalı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Ülkemizin kullandığı mevcut anayasanın değişiklik önerisi için tüm Türk halkı olarak 16 Nisan'da sandık başına gidiyoruz. Ülkemizin gidişatını değiştirecek bu seçimde atılacak oy son derece kritik önem taşıyor. Bu nedenle her Türk vatandaşı anayasadaki maddeleri okumalı ve kararını buna göre şekillendirmeli. Ülkenin gidişatını belirleyecek bu seçim son derece kritik. Tam da bu nedenle karşımıza çıkan Referandum 2017 uygulaması, anayasadaki değişecek maddelerin karşılaştırmalı olarak görüntülenmesini sağlıyor. Tarafsız bir şekilde tüm maddeleri ele alan uygulama, değişiklik yapılan yerleri vurgulu gösterip farkına varılmasını sağlıyor. Yüksek Seçim Kurulu ile aynı politikayı izleyen uygulamada kendi oyunuzu da kullanabiliyor ve uygulamayı kullananlar arasındaki kararı görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada kullandığınız oy tamamen gizli olup hiç bir bilginiz aktarılmıyor.

Ülkemiz için en iyi kararın verilmesi için hizmet sunan uygulama aynı zamanda kolay bir kullanıma sahip. Her yaştan bireyin rahatlıkla kullanabileceği Referandum 2017 uygulamasını mutlaka indirip denemeniz gerekiyor. Referandum 2017 uygulamasına her Türk vatandaşının göz atması gerekiyor.

Referandum 2017 uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Soccer Manager 2017

    Soccer Manager 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Bus Simulator 2017

    Bus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Minibus Simulator 2017

    Minibus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dolmuş oyunudur
  • Dolmuş Minibüs Şoförü 2017

    Dolmuş Minibüs Şoförü 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur