Remixlive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Remixlive, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir ses ve müzik uygulamasıdır.

Remixlive, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik oluşturma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Uygulamada yer alan launchpad ile kendi müziğinizi yapabilirsiniz.

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde müzik yapmanıza imkan sağlayan Remixlive, bir stüdyo ortamını size sunuyor. Yüzlerce farklı kombinasyon ve sonsuz döngülü notolar ile zevkinize uygun müzikler yapabilirsiniz. Profesyonellere göre olan Remixlive, yüksek kaliteli parçalar oluşturmayı da sağlıyor. Uygulamada yer alan özellik ile dışarıdan ses bağlamak ve ses kayıt etmekde mümkün oluyor. Zengin katmanlı sesler oluşturabilir, eşsiz parçalarınızı ortaya çıkarabilir ve daha nice işlemi bu basit uygulama sayesinde yapabilirsiniz. Birden fazla formatta ses çıktısı alabilir ve müziklerinizi çeşitli kanallar yoluyla yayabilirsiniz. Remixlive tam donanımlı bir stüdyo uygulaması olarak da nitelendirilebilir.

Remixlive uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Remixlive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Remixlive, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir ses ve müzik uygulamasıdır.

Remixlive, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik oluşturma uygulamasıdır. Remixlive ile kendi zevkinize göre parçalar oluşturabilir ve kendi müziğinizi yapabilirsiniz.

Kendi zevkinize göre müzik yapabileceğiniz bir uygulama olan Remixlive ile inanılmaz parçalar oluşturabiliyorsunuz. Sonsuz döngüler oluşturabilir, farklı kombinasyonla parçalar oluşturabilir ve zengin katmanlı sesler yaratabilirsiniz. Profesyonelinden amatörüne kadar herkesin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan Remixlive,  yüzlerce özelliğe de sahip. Farklı formatlarda ses çıktısı alabilme, zengin katmanlı müzikler oluşturabilme ve ses kayıt etme gibi mükemmel özelliklere sahip olan Remixlive stüdyo ortamını sizlere sunuyor. Ses ve müzik ile alakalı olan kişilerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulamadır. Uygulamada yer alan launchpad ile de güzel müzikler yapabilirsiniz.

Remixlive uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması