Retrocam Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Retrocam Collage, Android kullanıcılarının hizmetine sunulan bir kolaj yapma uygulaması.

Retrocam Collage, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir kolaj oluşturma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak birçok fotoğrafı aynı karede toplayabiliyor ve ortaya hayranlık uyandıran görseller çıkartabiliyoruz.

Retrocam Collage'a girdiğimiz zaman karşımıza kolay anlaşılır bir arayüz çıkıyor. Ekranın alt bölümünde filtreler, ve kenarlıklar sunuluyor. Bunlardan dilediğimize tıklayarak fotoğraflara uygulayabiliyoruz.

Dikkatimizi çeken en önemli noktalardan birisi de sunulan kolaj kalıplarındaki çeşitlilik. İki, üç veya daha fazla fotoğrafı bir araya getirmemize olanak sağlayan kalıplar her zevke hitap edecek şekilde tasarlanmış. İçlerinden birisi mutlaka sizin beğenilerinize de hitap edecektir.

Uygulama kolaj üzerine yoğunlaştığı için bu kategori dışında pek bir ayar seçeneği sunulmuyor. Fakat genel olarak sundukları bu kategorideki bir uygulama için fazlasıyla iyi. Fotoğraf çekmek sizin için bir keyif ise bu keyfinizi Retrocam Collage ile bir adım ileri taşıyabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retrocam Booth

    Retrocam Booth, ücretsiz olarak sunulan bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Retrocam

    Retrocam, fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesin denemesi gereken bir uygulama.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • KD Collage Free

    KD Collage Free sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca fotoğraf kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Mirror Photo Collage Maker

    Mirror Photo Collage Maker, ister fotoğraflarınızın kopyasını birleştirip ikili fotoğraflar isterseniz de kolajlar oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Fuzel Collage

    Fuzel Collage, Android telefonlar için ücretsiz, Türkçe kolaj yapma uygulaması.
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.