Revolve8

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu

Revolve8, SEGA’nın Android platformuna çıkardığı gerçek zamanlı strateji oyunu. Anime karakterleri buluşturan oyunda sadece üç dakika içerisinde düşman kule ve kahramanlarını yok etmeniz gerekiyor. Kart savaş - strateji oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Efsane SEGA oyunlarını mobil platforma taşıyan geliştiricilerden yepyeni bir strateji oyunu Revolve8. Elbette SEGA’nın olmasıyla Android platformunda dikkat çeken yapımda dünyanın dört bir yanından oyuncularla arenalarda birebir savaşa giriyorsunuz. Karakter kartlarıyla takımınızı kurup arenada kapışıyorsunuz. Savaş esnasında kahramanlar tamamen kontrolünüzde değil. Karakter kartını seçip arenaya sürüklüyor, aksiyonu izliyorsunuz. Başta da söylediğim gibi tüm düşman birimlerini üç dakika yok etmelisiniz. Karakterler geliştirilebiliyor. Kartları birleştirerek güçlerini artırabiliyor, savaştıkça karakterlerin yanında yeni yapı ve büyülerin kilidini açıyorsunuz. 5 farklı karakterden her biri ayrı hikaye, dövüş stili ve seslendirmeye sahip.

Gerçek zamanlı strateji oyunları, kule savunma oyunları, gerçek zamanlı savaş oyunları, kart savaş - strateji oyunları, PvP ve gerçek zamanlı savaşlar, online savaşlar, klan savaşlarını sevenler için tavsiye ederim.

Erkan Calp

Revolve8

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
178.9 MB DOSYA BOYUTU

SEGA, gerçek zamanlı mobil strateji oyunu ile karşımızda.

Revolve8, SEGA’nın geliştirdiği gerçek zamanlı strateji oyunu. Karakterlerin yeteneklerini kartlarla açığa çıkarttığınız mobil strateji oyununda üç dakika gibi oldukça kısa bir sürede düşmanın kulelerini yıkmanız gerekiyor. Hızlı düşünmeye zorlayan, hikayenin geri planda olduğu kartlı online strateji - savaş oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

SEGA’nın iOS cihaz kullanıcılarına da ücretsiz sunduğu online strateji oyunu Revolve8’de kahramanlar, binalar, sihirler (büyüler) kısacası her şey kart formunda. Farklı türde kartları toplayarak destenizi hazırlıyor ve arenaya çıkıyorsunuz. Arenada karakterlerin kontrolü tamamen elinizde değil. Karakter ve yetenek kart seçiminizi yapıp arenaya sürüklüyor, savaşı seyrediyorsunuz. Savaştıkça karakterler gelişiyor, yeni yapı ve büyülerin kilidi açılıyor. Kartları birleştirerek güçlerini artırabiliyorsunuz. Oyundaki karakterler genellikle klasik hikayelerde gördüğümüz, isimleri hafızalarımızdan silinmeyen karakterler. Moda ve sosyal medyada gözü olan Kırmızı Başlıklı Kız, motosikletleri seven serbest pop yıldızı Cinderella, hazine için yapmacağı şey olmayan maceracı Sinbad, seçilebilir karakterlerden bazıları.

Masayoshi Kikuchi, Koji Igarashi, Ryota-H, Shunsuke Tsuchiya, Yasunori Mitsuda gibi ünlü isimlerin kadrosunda bulunduğu gerçek zamanlı strateji oyunu Revolve8’i kule savunma, kart savaş - strateji, PvP, online savaş, klan savaşlarını sevenlere tavsiye ederim.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Battlefield Commander

    Askeri savunma oyununda dünya genelinde oyuncularla gerçek zamanlı savaşıyoruz.
  • Boom Day

    Kart tabanlı gerçek zamanlı online oyun
  • Wild Beyond

    3 dakikalık aksiyon yüklü PvP çarpışmalar
  • Orbital 1

    Harika bir gerçek zamanlı strateji-kart oyunu