Rise of Mages

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik savaşlara katılacağız.

Unic Games’in mobil oyunlarından bir tanesi olan Rise of Mages günümüze Android ve İOS platformlarında oynanmaya devam ediyor.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan Rise of Mages gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getiriyor. Aksiyon yüklü yapısı ile oyunculara destansı bir RTS savaşı sunan oyun içerisinde insanlar, elfler ve cüceler olmak üzere kurulan çeşitli ittifaklar yer alırken düşmanlar ile orklar ve ölümsüzlerden oluşuyor.

Geniş bir dünya haritası üzerinde kendi üssümüzü kurabileceğimiz oyunda askerler üretecek, onları yükselterek daha güçlü bir hale getirebilecek ve düşmanlar ile savaşacağız. 8 farklı düşmana kadar savaşabileceğimiz oyun içerisinde diğer oyuncular ile ittifaklar da yapabileceğiz.

Yapım 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Rise of Mages

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
209.2 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik savaşlara katılacağız.

Mobil strateji oyunları arasına hızlı bir giriş yapan Rise of Mages ile gerçek zamanlı olarak savaşlara katılmaya hazır olun!

Unic Games’in imzası ile geliştirilen ve iki farklı mobil platformda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Rise of Mages 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Rengarenk içeriklerin yanı sıra çeşitli ırkları bünyesinde bulunduran yapım da oyuncular ittifaklar kuracak, orklar ve iblisler gibi çeşitli düşmanlar ile savaşacaklar. Geniş bir harita üzerinde kendi üssümüzü kurabileceğimiz yapım da oyuncular üslerini geliştirerek daha etkili bir hale getirebilecekler.

Oyunculara sürükleyici bir RTS deneyimi sunan oyun içerisinde seçtiğimiz karakterleri de geliştirebilecek, daha etkili bir hale getirerek düşmanlar karşısında avantajlı olabileceğiz. Rise of Mages mobil oyunlar arasında 10 bin oyuncu tarafından oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Rise of Kingdoms

    Medeniyetlerden birini seçin ve imparatorluğunuzu kurmaya başlayın.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Army Of Allies

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Game of Trenches

    Gerçek zamanlı olarak Birinci Dünya Savaşı’na dahil olacağız.
  • World of Empires

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak yeni bir medeniyetin temellerini atacağınız eşsiz bir oyundur.