Rising Super Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.

Mini Stone Games tarafından geliştirilen ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan Rising Super Chef 2 mobil arcade oyunları arasında yer alıyor.

Mobil cihazımızda yemekler yapacağımız oyunda oldukça renkli dakikalar bizleri bekliyor olacak. Ücretsiz yapısı ile oyuncuların karşısına çıkan Rising Super Chef 2 ile müşterilerimizin yüzünü güldürmeye çalışacak ve heyecan verici anlar yaşayacağız. Oldukça tempolu dakikalar yaşayacağımız oyunda müşterilerimizin siparişlerini doğru bir şekilde yapmaya ve hoş bir sunumla onlara yakdim etmeye çalışacağız.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan yapım ücretsiz yapısı ile de beğenileri topluyor. En lezzetli siparişleri hazırlamaya çalışacağımız oyunda müşterilerimizin memnun ayrılmasını sağlayacağız. Bazen pasta, bazen kahvaltı ve bazen de yemekler hazırlayacağımız oyunda en iyi şef olabilmek için mücadele edeceğiz.

Farklı zorluklara sahip olan yapım iki farklı mobil platformda oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Rising Super Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
295.3 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.

İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oynanan ve oyunculara eğlenceli anlar yaşatan Rising Super Chef 2 bir arcade oyunudur.

Dünyanın en iyi şefi olmaya çalışacağımız yapımda müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacak ve onları memnun etmeye çalışacağız. Oldukça renkli bir yapıya sahip olan mobil arcade oyununda kahvaltı, yemek ve tatlılar yapacak müşterilerimizin isteklerini karşılamaya çalışacağız. Ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanan yapımda dünyanın en iyi şefi olma yolunda önemli adımlar atacağız.

Günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan ve  birbirinden farklı zorluk derecesine sahip olan görevlerden oluşan yapımda mutfağımızda harikalar yaratmaya çalışacağız. Mini Stone Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan oyun, şuanda tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Yapım Google Play’de 4.5 gibi bir skor puanına sahip olarak yayın hayatına devam ediyor.

iyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Super Hero Fight Club

    Eğlence dolu dakikalar bizleri bekliyor.
  • Mary le Chef

    Mobil cihazımızda aşçılık yapacağız.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Crazy Chef

    Müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacağız.
  • Super Drop Land

    Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.