Rithm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Rithm uygulaması ile arkadaşlarınızla müzik yoluyla mesajlaşabilirsiniz.

Rithm, müzik dinlemeyi ve paylaşmayı seven herkesin akıllı telefon ve tabletinde bulunması gereken bir mobil uygulamadır. Sosyal ağ hesaplarınızı veya e-posta adresinizi kullanarak üyeliğinizi oluşturabilir ve yeni müzikler keşfedebilir, beğendiğiniz müzikleri dilediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz.

Rithm, dinledikleri müzikleri paylaşmayı seven milyonlarca kişiyi bir araya toplayan bir sosyal ağ uygulaması. İster yerli isterseniz de yabancı bir şarkıyı diğer Rithm kullanıcılarıyla, sosyal ağ hesaplarınızda veya rehberinizdeki kişilerle paylaşabilirsiniz. Şarkıları paylaşırken video, fotoğraf veya animasyonlu karakter ekleyebilirsiniz. Diğer Rithm kullanıcılarının sizinle paylaştığı tüm şarkılara ana akışınızdan erişebilir, dilediğiniz beğenebilir ve yorum gönderebilirsiniz.

Rithm, sosyal ağ tabanlı olduğundan gizlilik ayarları da unutulmamış. Sevdiğiniz şarkıları kimlere göndereceğinizi, kimlerin sizlerle paylaşımda bulunabileceğini ayarlayabiliyorsunuz. Çeşitli bildirimler de sunan uygulamada 3 seçenek bulunuyor. Gelen kutunuz, takipçileriniz tarafından paylaşılan şarkıları içeriyor. Arkadaş bulma, Rithm uygulamasını kullanan arkadaşlarınıza ulaşmanıza ve onları eklemenize izin veriyor. Ayarlarda ise profil bilgileriniz, bildirim ayarları ve gizlilik seçenekleri bulunuyor.

Rithm, arkadaşlarınızla müzik aracılığıyla mesajlaşmanıza imkan tanıyan farklı bir uygulama.

Erkan Calp

Rithm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Rithm, sevdiğiniz şarkıları dilediğiniz kişiyle paylaşabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz bir platformdur.

Rithm, dünya genelinde en çok kullanılan müzik mesajlaşma uygulamasıdır. O anda dinlediğiniz şarkıyı diğer Rithm kullanıcıları ile paylaşabilir, şarkı hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Şarkıları paylaşırken eğlenceli emojilerle, fotoğraflarla ve videolarla süsleyebilirsiniz.

Sosyal ağ tabanlı bir müzik paylaşma uygulaması olan Rithm, tamamen ücretsiz bir uygulama. Twitter, Facebook veya e-posta hesabınızı kullanarak Rithm profilinizi oluşturup uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz. Ana akışınızı Rithm ve Rithm kullanıcıları tarafından paylaşılan şarkılar oluşturuyor. Dilediğiniz beğenebiliyor, yorum gönderebiliyor, dinleyebiliyor, paylaşanı takibe alabiliyorsunuz.

SoundCloud’da paylaşılan yerli ve yabancı şarkıları dinlemenize ve paylaşmanıza izin veren Rithm, modern, hızlı ve karmaşık olmayan arayüz ile geliyor. Şarkı, şarkıcı veya anahtar kelime araması paylaşmak istediğiniz şarkıya ulaşabiliyor ve tek dokunuşla istediğiniz kişiyle paylaşabiliyorsunuz. Sosyal ağ hesaplarınızı ilişkilendirerek Rithm kullanan arkadaşlarınızı kolaylıkla bulabiliyor ve arkadaş listenize ekleyebiliyorsunuz.

Rithm’in ayarlar menüsü de oldukça sade tasarlanmış. Profil bilgilerinize, gizlilik ayarlarına, bildirimlere, bağlı hesaplarınıza buradan ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca hesabınızı devre dışı bırakmak isterseniz yine ayarlar menüsünü kullanıyorsunuz.

Rithm Özellikleri:

  • SoundCloud’da yer alan milyonlarca şarkı
  • Şarkının ritmine uygun dans eden emojiler
  • Şarkıları herkesle veya tek bir kişiyle paylaşma
  • Şarkıları tek dokunuşla dinleme
  • Rithm kullanıcıları ile sohbet etme
  • Şarkıları Rithm’de, Instagram’da, Twitter’da veya SMS ile paylaşma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması