Rival Kingdoms: Age of Ruin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.

Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun özellikle uuzn süreler boyunca sıkılmadan oynayabilecekleri bir mobil oyun arayanlara hitap ediyor.

Oyuna daha ilk girdiğimiz saniyeden itibaren görseller karşısında heyecanlanıyoruz. Hem bulunduğumuz ortamların hem de birimlerin tasarımları ücretsiz bir oyundan beklenmeyecek kadar güzel görünüyor. Savaşlar esnasında ortaya çıkan animasyonlar da oyuncuların ağzını açık bırakacak cinsten.

Rival Kingdoms: Age of Ruin'deki temel amacımız emrimize verilen köyü büyütüp krallık haline getirmek. Bunu başarmak pek kolay olmuyor çünkü gelişme sürecimiz esnasında çok sayıda düşmanla savaşmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden askeri yönden güçlenmek birincil hedeflerimiz arasında. Askeri yönden gelişebilmek için ekonomiyi sağlam tutmamız gerekiyor. Para getiren binalara gereken özeni gösterip onları zamanında upgrade ederek ihtiyacımız olan miktarları elde edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Rival Kingdoms: Age of Ruin, Clash of Clans tarzı gerçek zamanlı strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Rival Kingdoms: Age of Ruin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
96.9 MB DOSYA BOYUTU

Rival Kingdoms: Age of Ruin, strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.

Rival Kingdoms: Age of Ruin, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri bir strateji oyunu arayanların mutlaka göz atması gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Kendi krallığımızı kurmaya çalıştığımız bu oyunda birbirinden tehlikeli düşmanlara karşı mücadele vererek ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bu serüvende antik çağlardna kalan tanrılar, ölümcül savaşçılar ve canavarlarla karşı karşıya geliyoruz.

Oyuna girdiğimizde kontrolümüze ilkel ve küçük bir yerleşke veriliyor. Yavaş yavaş bu yerleşkeyi geliştirmeye ve onu koskoca bir krallığa dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Elbette bu aşamada birçok düşmanla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu yüzden askeri yönden gelişmiş olmak kritik bir öneme sahip.

Askeri yapımızı güçlendirmek için ekonomik faaliyetlerimize fazladan dikkat etmemiz gerekiyor. Maddi kaynak getiren binalarımızı zamanında upgrade ederek daha fazla kaynak getirmelerini sağlamalıyız. Buradan elde ettiğimiz paralarla da askeri birimlerimizi güçlendirmeli ve ordumuzu yenilmez kılmalıyız.

Rival Kingdoms: Age of Ruin'in en dikkat çeken özelliği ise grafikleri. Bu seviyede bir kalite sunan başka bir strateji oyunuyla karşılaşmamıştık. Hem binaların hem askerlerin hem de görsel efektlerin tasarımları gerçekten çok etkileyici bir şekilde ekrana yansıtılmış.

Gerçek zamanlı strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arayışındaysanız Rival Kingdoms: Age of Ruin'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Anger of Kingdoms

    Anger of Kingdoms ücretsiz bir mobil strateji oyunudur
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Kingdoms of Camelot

    Kingdoms of Camelot oyunu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Rival Kingdoms: The Lost City

    Küresel savaşlara katılacağız.