Road Racing: Extreme Traffic Driving

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Road Racing: Extreme Traffic Driving, modifiyeli arabalarla akan trafikte ilerlemeye çalıştığınız sonsuz yarış oyunu.

Road Racing: Extreme Traffic Driving, arabaları sollayarak ilerlediğimiz yerli yarış oyunu Traffic Racer’ın görsel ve oynanış açıdan iyileştirilmiş sürümü desem sanırım yanlış olmaz. Gece ve gündüz akan trafikte tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığımız oyunda helikopterle takip eden polisler kaçmamız gereken aksiyon yüklü görevler de bulunuyor.

Boyutuna göre oldukça kaliteli grafikler sunan iOS yarış oyununda modifiyeli spor arabalardan beğendiğimizi seçip trafiğe dalıyoruz. Seçebildiğimiz 5 farklı yarışçı var ve araba sayısı da yeterli denebilecek seviyede. Yarışçı ve araba seçimimizi yaptıktan sonra görevler içeren (şu kadar puan topla, polisten kaç, yoldaki objeleri topla, şu kadar arabanın yanından geç gibi) yarışlara başlıyoruz. Tabii ki ilk yarışımız oyuna ısındırma amaçlı ve tamamlandıktan sonra asıl zevk veren zorlu yarışlara başlıyoruz.

Aracımızı kontrol etme noktasında iki seçeneğimiz var: Buton ve eğme. Şahsen cihazı eğerek oynamanın daha rahat olduğunu düşünüyorum. İlk yarışlarda olmasa da ilerleyen safhalarda güçlendiricilerin de açılmasıyla sağa sola yeni butonların gelmesiyle ekstran yön ve gaz/fren butonunun olması sorun çıkartabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2 ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir beceri-yarış karışımı oyundur.
  • Extreme SUV Driving Simulator 3D

    Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 arazi araçlarıyla zorlu yarışlara katıldığınız bir simülasyon oyunu.
  • Road Riot Combat Racing

    Road Riot Combat Racing, Tango tarafından geliştirilen ve 2 boyutlu olmasına rağmen oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir iOS araba yarışı oyunu.ğe
  • Exion Off-Road Racing

    Exion Off-Road Racing, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir arazi araba yarışı oyunu.
  • Rally Fury - Extreme Racing

    Süre bazlı yarışlarda tüm hünerlerinizi sergileyin.
  • Extreme Road Trip

    Eğlenceli olduğu kadar heyecanlı olan Extreme Road Trip'de amacınız önünüze gelen engelleri aşarak en yüksek skora ulaşmak.
  • Driving Speed Pro

    Driving Speed Pro iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Traffic Tour

    Traffic Tour, iOS platformunda yerli yapım arcade yarış oyunu olarak yerini alıyor.