RoadStar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

RoadStar, ilginç yollarda çılgın yarışlar yapabileceğiniz bir mobil oyundur.

Pistlerde veya asfalt yollarda yapılan klasik yarış oyunlarından sıkılmışsanız RoadStar tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz RoadStar ile birlikte çılgın yarışlara hazır olun.

RoadStar oyununda birbirinden farklı pistleri ile birlikte uzayda yarış yapıyorsunuz. Yolculuğunuz uzayda olduğundan dolayı elbette karşınıza daha önce görmediğiniz nesneler çıkacak. Bu nesnelere karşı korkmadan ve dikkatli yaklaşmanız gerekiyor. Çünkü yarışı kazanmanız için bu nesnelere ihtiyacınız var.

RoadStar oyununda yarış aracının kontrolü ise oldukça kolay. Oyun aracı kendisi hızlandırıyor ve sizden sadece sağa ve sola dokunmanızı istiyor. Bu sayede keskin virajları daha kolay alabiliyorsunuz. Yarış boyunca karşınıza çıkan ve size puan kazandırabilecek nesneleri de toplamayı ihmal etmeyin. Bu nesneler sayesinde profilinize yeni özellikler kazandırabilirsiniz.

Uçakla bile yarış yapabileceğiniz RoadStar, yükseklik ve hız korkusu olanların tercih etmemesi gereken bir mobil oyun olma özelliğine sahip. Bu tür korkuları olmayan diğer kişiler ise bol aksiyon için RoadStar'ı deneyebilirler.

Uğur Sağlam

RoadStar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

RoadStar, birbirinden farklı uzay yollarında aracınız ile birlikte yarış yapabileceğiniz bir oyundur.

Uzayı henüz tam anlamıyla bilmiyoruz. Fakat RoadStar oyununda o kadar ileri gidilmiş ki; uzayda yarış bile yapabiliyoruz. iPhone ve iPad cihazınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz RoadStar oyunuyla birlikte bol aksiyonlu yarışlara hazır olun.

Yarış oyunu oynamayı sevenler için geliştirilmiş olan RoadStar, grafikleri ve ses efektleri ile birlikte insana oldukça heyecanlı bir yarış yapma imkanı sunuyor. Uzayda hazırlanmış pistlerin üzerinden düşmeden gitmek zorundasınız. Eğer düşerseniz geri dönme imkanınız çok zor, büyük bir olasılıkla yarışı kaybediyorsunuz. Aynı zamanda yarış boyunca yollarda karşınıza çıkan nesneleri de toplamanız gerekiyor. Topladığınız bu nesneler yarış sonunda size puan olarak geri gelecek.

RoadStar, birbirinden farklı araçlarla yarış yapmaya imkan sunan bir oyun. Bu sebepte dolayı oyunu indirdiğinizde uçakla karşılaşırsanız şaşırmayın. Karşınıza çıkan bu ilginç araçların kontrolü ise oldukça kolay. Yarış boyunca siz sadece ekrandaki sağ ve sol bölümlere tıklayarak aracı yönlendiriyorsunuz. Virajları ve zorlu yolları bu şekilde aşmanız gerekli. İlk başta yoldan çıkıp sürekli aşağı düşeceksiniz. Zamanla oyuna alıştığınızda artık yarışların ve RoadStar'ın ustası oldunuz demektir.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu