Robinson

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME

Robinson, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi tropikal adanızı oluşturabileceğiniz başarılı bir simülasyon oyunudur.

Robinson ile şehrin tozlu ve gürültülü ortamını arkanızda bırakarak tropikal bir adaya yolculuğa çıkın ve adaya yerleşerek, kendi tropikal adanızı istediğiniz gibi inşaa edin.

Tropikal bir cennet yaratma şansını sizlere sunan oyunun başında uçak kazasından tek kurtulan insan olarak kendinizi ıssız bir adada buluyorsunuz.

Adada bulunan malzemeleri toplayarak, kendinize binalar inşaa ederek, hayvanları ehlileştirerek, bitkileri besleyerek ve diğer yırtıcı hayvanlarla karşı savaşarak soluksuz bir maceraya atılıyorsunuz.

Ayrıca Facebook ve Game Center arkadaşlarınızı oyuna davet ederek sizin için ayrıca çalışmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Bakalım Robinson ile hayallerinizi süsleyen o tropik adayı oluşturabilecek misiniz? Sonrasında kendi adanızı diğer arkadaşlarınızın adalarıyla karşılaştırabilirsiniz.

Can Çevrim

Robinson

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Robinson, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan tropik ada oluşturma oyunudur.

Yolculuk yaptığınız uçak kaza yapıyor ve bir ıssız bir adaya düşüyor. Gözlerinizi açtığınız zaman farkediyorsunuz ki kazadan canlı olarak kurtulan tek yolcu sizsiniz.

İşte bu noktada oyuna başladığınız Robinson adlı iOS oyununda amacınız üzerinde bulunduğunuz adayı yaşanabilir tropik bir cennet haline getirmek.

Adada yer alan kaynakları toplayarak kendi binalarınızı inşaa edecek, etrafta bulduğunuz hayvanları ehlileştirecek, bitkileri besleyerek yetiştirecek, yırtıcı hayvanlara karşı mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Sizleri şehrin gürültüsünden ve tozlu havasından uzaklaştıran başarılı bir iOS oyunu olan Robinson ile kendi tropikal adanızı inşaa edeceksiniz.

Ayrıca Facebook ve GameCenter arkadaşlarınızı da oyuna davet ederek sizin için çalışmalarını hatta kendi adalarını oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

Böylece ilerleyen zamanlarda kendi tropik adalarınızı oluşturduğunuz zaman, arkadaşlarınızla karşılaştırabilir ve bir rekabet ortamı yaratabilirsiniz.

Tropik ada oluşturma simülasyon oyunu olarak tanımlandırabileceğimiz Robinson'u akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde farklı bir oyun oynamak isteyen tüm kullanıcılarımıza öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr. Robinson

    Mr. Robinson, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve güçlerini size karşı birleştiren kuşlardan kaçacağınız eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu