Robot Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Robotlara karşı zorlu kriket maçlarına çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Kriket sporunda uzmanlaşmış ekstra hızlı robotlara karşı mücadele ederek nefes kesen müsabakalara çıkacağınız Robot Cricket, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan rahatlıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve hassas kontrolleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı özelliklere sahip kriket oyuncularından dilediğinizi seçerek robotlara karşı mücadele etmek ve puan toplayarak seviye atlamaktır. Robotları çaresiz bırakarak topu olabildiğince uzağa atmalı ve maksimum puanı toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Robotlar topu farklı hızlarda ve yüksekliklerde size atarlar. Sizde topu en iyi kontrollerle karşılamalı ve sert bir vuruşla golü atmalısınız. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve birçok robot yer almaktadır. Ayrıca kriketçinizi özelleştirebileceğiniz sayısız kıyafet ve aksesuar bulunmaktadır. Seviye atlayarak farklı objelerin kilidini açabilir ve güçlü bir karakter oluşturabilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Robot Cricket, ücretiz oyunlar arasındadır.

Doğukan Çağlakpınar

Robot Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
58.6 MB DOSYA BOYUTU

Robotlara karşı zorlu kriket maçlarına çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Güçlü robotlara karşı mücadele ederek kriket maçlarına çıkacağınız ve vuruş becerilerinizi geliştirerek zorlu rakiplerle karşılaşacağınız Robot Cricket, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş bir kitleye hitap eden benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, robotlar tarafından farklı hızlarda fırlatılan toplara kontrollü bir şekilde vurarak en uzak bölgeye atmak ve puan kazanmaktır. Zorlu turnuvalarda ve şampiyonalardan boy göstererek güçlü robotlarla zorlu maçlara çıkabilirsiniz. Maçları kazanarak yeni karakterlerin ve kıyafetlerin kilidini açabilirsiniz. Seviye atladıkça robotlar daha da güçlenmekte ve atışlar zorlaşmaktadır. Bu yüzden karakterinizin atış becerilerini sürekli geliştirmeli ve maçlarda en iyi atışları yaptırmalısınız.

Oyun içerisinde onlarca saha ve farklı özelliklere sahip birçok kriket oyuncusu yer almaktadır. Ayrıca oyuncunuzu özelleştirebileceğiniz yüzlerce kıyafet ve aksesuar bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz Robot Cricket ile sizde kriket tutkunuzu dilediğiniz gibi yaşayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.