Rock of Destruction!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Her şeyi yok edin!

Rock of Destruction!, dev bir taşla önünüze çıkan her şeyi darmadağın ettiğiniz sürükleyici bir mobil oyun. Voodoo’nun iOS’dan sonra Android platformuna çıkardığı arcade oyununda ilerledikçe çağ atlıyorsunuz.

Minimalist stil görsellere sahip, sürüklemeye dayalı kolay kontrolleriyle her yaştan mobil oyuncunun keyifle oynayacağı arcade oyun Rock of Destruction!, adından da tahmin edeceğiniz üzere taşla büyük bir yıkım yarattığınız bir oyun. Belli bir hızda yuvarlanan taşı kontrolünüz altında tutarak şehre mümkün olduğunca fazla zarar vermeye çalışıyorsunuz. Şehir dedim ancak yuvarlandıkça çağ atlıyor, başta kaleler yerini lüks kulelere bırakıyor.   Büyük yıkım için taşın gücünü artmanız gerekiyor. Binaları yıktıkça ve oyunda olmadığınız süre boyunca gelen sanal parayla taşın gücünü artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Rock of Destruction!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
226.3 MB DOSYA BOYUTU

Her şeyi yok edin!

Rock of Destruction!, Voodoo’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan yok etme oyunu. Devasa büyüklükte bir taşı kontrol ettiğiniz oyunda önünüze çıkan her şeyi yıkıp geçiyorsunuz. Dikkat ve refleks gerektiren eğlenceli bir oyun. Zaman geçirmek için ideal oyunlar arasına girebilir.

Minimalist stil gözü yormayan, detaylarla dolu şehir, köy ve kasabalarda geçen oyunda amaç yok etmek. Yuvarlanan büyük taşı kontrolünüz altına alarak binalar, çitler, trenler, kısaca önünüze ne çıkarsa ezerek büyük bir yıkım yaratıyorsunuz. Orta çağda başlayan oyun günümüze geldiğinizde sonlanıyor ancak çağ atlamak epey zor. Yuvarlanırken sert yapılara denk gelirseniz puanınız sıfırlanıyor, sil baştan başlıyorsunuz. Bu arada reklamlarla karşılaşmamak için oyuna girmeden önce internet bağlantınızı kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total Destruction

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Gobs of Ghosts

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • King of Opera

    King of Opera, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • It's Full of Sparks

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.