Rocket Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Rocket Chameleon'da böcekleri yiyerek ilerlemeye çalışan bir bukalemunun kontrolünü ele alıyoruz.

Rocket Chameleon, Android işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri ve refleks oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda roket üzerinde ilerleyen bir bukalemunun kontrolünü ele alıyoruz. Kulağa epey ilginç geliyor değil mi?

Oyundaki temel görevimiz engellere çarpmadan ilerlemek ve mümkün olduğunca fazla yol almak. Bu arada engellerden kastımız diğer böcekler. Roketimiz üzerinde uçtuğumuz esnada karşımıza sürekli olarak üç böcek çıkıyor. Bu üç böcekten hangisi bukalemunumuzun rengindeyse onu yutmamız gerekiyor. Örneğin bukalemunumuz o an sarıysa, üç böcekten hangisi sarı rengini taşıyorsa onu yememiz gerek. Aksi halde oyunu kaybediyoruz.

Oyuna girdiğimiz zaman karşımıza kaliteli grafiklerle donatılmış bir arayüz çıkıyor. Çizgi film tadında hazırlanmış olan görseller oyunun bütünüyle uyum içerisinde çalışıyor. Elbette ses efektleri de grafiklerle birebir uyumlu.

Kontrol mekanizması olarak basit dokunma hareketleri üzerine kurulu bir oyun. Harici butonlar yerine gitmek istediğimiz çizginin üzerine dokunmamız yeterli oluyor.

Açıkçası Rocket Chameleon her yaştan oyunseverin büyük bir keyifle oynayabileceği bir oyun. Beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Rocket Chameleon'u mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Rocket Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Rocket Chameleon, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Rocket Chameleon, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. İlginç bir hikayeye sahip olan oyunda roket üzerinde yol alan bir bukalemunun tehlikeli serüvenine ortak oluyoruz.

Oyundaki temel amacımız kontrolünü aldığımız bukalemunu diğer böceklere çarptırmadan ilerletmek ve mümkün olduğunca fazla ileri gitmek. Bu bağlamda Rocket Chameleon, klasik sonsuz koşu oyunları çizgisinde ilerliyor.

Önümüzde üç şeritli bir yol var ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Sorunsuz bir şekilde yol alabilmek için önümüze çıkan böcekleri yememiz gerekiyor. O an bukalemun hangi renkteyse o renkteki böceği yememiz gerekiyor. Örneğin rengimiz kırmızıysa, kırmızı olan böceği yememiz lazım. Aksi halde ne yazık ki oyuna baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Rocket Chameleon'a adım attığımız zaman karşımıza dikkat çekici kalitede hazırlanmış olan bir arayüz çıkıyor. Grafikler çizgi film tandansına sahip fakat kesinlikle kaliteli görünüyorlar. Görsel öğelere ek olarak ses efektleri de oyunun bütünüyle uyum içerisinde ilerliyor.

Her yaşa hitap eden bir atmosfere sahip olan Rocket Chameleon, beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chameleon Run

    Chameleon Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Rocket Romeo

    Rocket Romeo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Captain Rocket

    Captain Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.
  • Rocket Rabbits

    Rocket Rabbits, birbirinden sevimli tavşan karakterlerinizi roketler aracılığı ile yolculuk yaptırmanızı amaçlayan oldukça zevkli bir beceri oyunudur.
  • Dr. Rocket

    Dr. Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, becerilere dayalı bir mobil oyun.
  • Kid Chameleon

    Kid Chameleon, SEGA tarafından geliştirilen platform oyunu.
  • Top Gear: Rocket Robin

    Top Gear: Rocket Robin, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz roket uçurma oyunu.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.