Rocket Sling

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Rocket Sling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor.

Uzayın derinliklerinde geçen bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Rocket Sling, gezegenlerin yörüngelerini gezerek puanlar topladığınız bir oyundur. Bir hayli zorlu bölümlere sahip olan oyunda becerilerinizi sonuna kadar sınamalı ve 20'den fazla zorlu seviyenin üstesinden gelmelisiniz. Hızlı ve tempolu bir oynanış sunan oyunda kendi yolunuzu kendiniz belirliyorsunuz. Eşsiz bir oyun deneyimi sunan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Rocket Sling tam size göre bir oyun diyebilirim. Renkli ve kaliteli grafikleriyle de harika bir deneyim sunan oyunda keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Rocket Sling oyununu sakın kaçırmayın.

Rocket Sling oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rocket Sling

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun

Rocket Sling, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen sahneleriyle dikkat çeken oyunda zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Rocket Sling, gezegenlerin yörüngelerini dolaşarak puanlar kazandığınız bir mobil oyundur. Zorlu bölümlerin ve seviyelerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Uzay meraklılarının yakından takip edeceği oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eşsiz oyun kurgusuyla karşımıza çıkan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oyunda becerilerinizi sonuna kadar sınamalı ve 20'den fazla zorlu seviyenin üstesinden gelmelisiniz. Hızlı ve tempolu bir oynanış sunan oyunda kendi yolunuzu kendiniz belirliyorsunuz. Rocket Sling oyununu sakın kaçırmayın.

Rocket Sling oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Rocket Beast

    Rocket Beast, Vikinglerin şampuan için karşı karşıya geldiği bulmaca oyunu.
  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • GlowGrid 2

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Harmony: Music Notes

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu