Rolling Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
893 TOPLAM İNDİRME

Rolling Sky, kocaman bir topu kontrol ederek engellere takılmadan parkuru tamamlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Rolling Sky, oynadıkça daha da çok oynamak isteyeceğiniz bir Android reaksiyon oyunu. Android telefon ve tabletleriniz üzerine ücretsiz şekilde indirip oynayabileceğiniz oyuna kırmızı renkli bir topu kontrol ediyorsunuz ve içerisinde bulunduğunuz parkurları tamamlamak ilk göreviniz. Fakat parkur içerisinde sizin karşınıza çıkacak pek çok engel bulunuyor ve yapacağınız hamlelerle bu engelleri aşmalısınız.

Oldukça fazla sayıda farklı parkur bulunan oyunda grafikler hem kaliteli hem de her bölümün rengi birbirinden farklı ve cıvıl cıvıl.

5 farklı dünya içerisindeki bölümleri bitirerek hızlı reaksiyon verebildiğinizi kanıtlamanın vakti geldi diye düşünüyorsanız Rolling Sky'ın Android versiyonunu hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun Android dışında iOS versiyonu da bulunuyor.

Barış YANIK

Rolling Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Rolling Sky, hız ve dikkat ölçen sürükleyici bir iOS oyunu.

Rolling Sky, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan, rahatsız edici reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayacağınız bir reaksiyon oyunu. Detaylı üç boyutlu görselleri, aksiyon dozunu artıran müzikleri ile dikkat çeken oyunda yuvarlanan topun kontrolünü almaya çalışıyoruz. Sonsuz yapıda tasarlanan oyun daha başlangıcından zorluğunu hissetiriyor.

Oldukça büyük bir topu sürükleme hareketiyle kontrolde tutmaya çalıştığımız oyunda amacımız portalın sonuna ulaşmak. Oldukça karmaşık yapıda tasarlanmış her noktası tuzaklarla dolu portalda ilerlemek son derece zor. Gözünüzün sürekli ekranda olması ve reflekslerinizin çok sağlam olması gerekiyor. Hatta bazı yerleri birkaç defa oynamadan geçme şansınız olmuyor.

Hızı ve dikkatinizi ölçen oyunun hep aynı geçmemesi de bağlayıcı unsurları arasında. Mekanlar gerçekten üzerinde düşünülerek hazırlanmış ve her defasında farklı tuzaklar sizleri karşılıyor. Yani aynı bölümler farklı tema üzerine kurulmamış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Rolling Balls

    Rolling Balls basit bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen oyunseverleri eğlendirmesini iyi biliyor.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.