Roly Poly Monsters

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Farklı fırlatma mekanizmaları tasarlayarak canavarları öldürebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Farklı mekanizmalar tasarlayarak canavarları ilginç şekillerde öldürebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Roly Poly Monsters, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

İlginç yaratık tiplemeleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı malzemeden yararlanarak ölümcül düzenekler tasarlamak ve yaratıkları etkisiz hale getirerek puan toplamaktır. Farklı fırlatma mekanizmaları icat ederek canavarları ilginç şekillerde öldürmeli ve seviye atlayarak yeni malzemelerin kilidini açmalısınız. Blokların üstünde yer alan canavarları kesici ve delici silahlarla etkisiz hale getirmelisiniz. Yaratıkları ne kadar farklı şekillerde öldürürseniz, o kadar fazla puan toplarsınız.

Oyunda kuru kafa ve daha onlarca ilginç canavar tiplemesi yer almaktadır. Ayrıca canavarları öldürmek için tasarlayabileceğiniz sayısız fırlatma mekanizması ve malzemesi bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Roly Poly Monsters, 100 binden fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Roly Poly Monsters

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
284.4 MB DOSYA BOYUTU

Farklı fırlatma mekanizmaları tasarlayarak canavarları öldürebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Roly Poly Monsters, farklı fırlatma mekanizmaları tasarlayabileceğiniz ve canavarları öldürerek puan toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve sese efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gülle fırlatmada işe yarayan çeşitli düzenekler icat etmek ve karşınızdaki canavarları farklı şekillerde öldürerek seviye atlamaktır. Demir testere, dikenli top, balta, dönen silindir ve daha birçok farklı malzemeden yararlanarak yaratıkları etkisiz hale getirebilirsiniz. Canavarları parçalara ayırabilir ve zincirleme düzenekler kurarak hepsini bir anda öldürebilirsiniz. Kesici ve delici demir parçalarından yararlanabilir ve savunulması güç fırlatma düzenekleri tasarlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zihin geliştirici özeliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde gülle fırlatmak için kullanabileceğiniz sayısız malzeme ve savaş aleti yer almaktadır. Kuru kafa, balkabağı ve daha birçok korkunç canavarı öldürerek puan toplayabilir ve yeni malzemeler satın alabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan Roly Poly Monsters, ücretsiz oyunlar arasında bulunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Poly Artbook

    Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Bloody Monsters

    Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Goosebumps HorrorTown - Monsters City Builder

    Korku dünyasına hoş geldiniz.
  • Slingshot Monsters

    Sapan ile belirli hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Epic Summoners: Monsters War

    Birbirinden güçlü karakterler ile farklı yaratıklara karşı mücadele verebileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Carpediem Idle Monsters

    Sayısız savaş kahramanını yöneterek rakiplerinizle birebir savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.