rop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

rop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zor bir bulmaca oyunudur.

rop, zorlu oyunlara meraklı kullanıcıların eğlenceli vakit geçirebileceği bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden rahatlıkla oynanabilecek oyun, birbirinden zorlu bulmacalar ve sade yapısıyla öne çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda iOS platformuna çıkmasıyla büyük başarı elde eden oyuna biraz daha yakından bakalım.

Mobil platformlar için çıkardığı başarılı bulmaca oyunlarıyla tanınan bir Türk geliştirici tarafından geliştirilen rop, çıktığı ilk günden bu yana en çok oynananlar arasında yerini alıyordu. iOS cihazlarda ücretli olarak satın alınabilen oyun bu kez Android platformu için ücretsiz olarak yeniden çıkış yaptı. Sade arayüzü ve zorlu bulmacalarıyla birçok oyunseveri kendine bağımlı hale getirmeyi de sürdürüyor.

rop'un oynanış mekaniği oldukça basit bir yapıda diyebilirim. Oyundaki temel amacımız bizden istenen şekilleri oluşturmaya çalışmak. Bunun için oyuna giriş yaptığınızda ekranın üst kısmında bir şekil göreceksiniz. O şeklin hemen altında ise bizim şekli yapacağımız oyun alanı var. Birbirine karmaşık şekilde bağlanmış olan noktaları farklı kombinasyonlar deneyerek üstte verilen şekli oluşturmamız gerekiyor. Hamlelerinizi iyi düşünüp, iyi kararlar vermelisiniz. Aksi taktirde 77 bölümden oluşan rop sizin için bir hayli zorlu olacaktır.

Zorlu bulmaca oyunlarını seviyor ve sizi uzun süre idare edecek bir oyun arıyorsanız rop beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Ücretsiz olması, sade ve kolay anlaşılır bir arayüzü olması ve bir bulmaca oyunundan beklediğiniz ne varsa rop'da fazlasıyla var. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

rop

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

rop, iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri zihin yoran bir bulmaca oyunu arayan herkesin denemesi gereken bir yapım.

rop, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz muhteşem bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Sade yapısıyla beğenimizi kazanan bu oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Oyundaki temel amacımız bizden istenen şekli ipleri kullanarak oluşturmak. Yapmamız gereken şekil ekranın üst kısmında bulunuyor. Hemen altında ise bizim oyun alanımız var. Burada yer alan bağlantılar karmaşık bir şekilde veriliyor. Hamlelerimizi yaparak üstteki şekli oluşturmaya çalışıyoruz. Kontrol mekanizması sorunsuz bir şekilde komutlarımızı yerine getiriyor.

Oyuna girdiğimizde kendimizi sade ve yalın bir atmosferin içerisinde buluyoruz. Açıkçası her yaştan oyunseverin büyük bir keyifle oynayacağını söyleyebilirim. Oyunda toplam 77 zihin yoran bölüm bulunuyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu bölümlerin hepsi kolaydan zora doğru ilerleyen bir yapı içerisinde sunuluyor. İlk başlardaki bölümleri çözmek için fazla bir emek sarf etmezken ilerledikçe işin rengi değişiyor.

Sonuç olarak çok fazla bir hikaye derinliği sunmasa da rop oynamaya değer bir oyun. Uzun soluklu bir oyun arıyorsanız (77 bölüm olduğunu belirtmiştik) rop beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CATTCH

    CATTCH, Rop, Darklings, Let's Twist oyunlarıyla ünlü Türk geliştiricinin renkli platform oyunu.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.