RopeUnser

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

RopeUnser sevgilisine ulaşmak için saçlarına tırmanan bir adamın hikayesini konu alan eğlenceli bir beceri oyunudur.

RopeUnser tamamen yerli yapımcılar tarafından üretilen eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir beceri oyunudur. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz RopeUnser’de kuleye tırmanmak için sevgilisinin saçlarını kullanan bir karakteri kontrol ediyoruz. Fakat işler her zamanki gibi beklenmedik bir şekilde ilerliyor.

Saçlara tırmanırken kızın annesi tepemize balta gibi nesneler fırlatıyor ve bizi yolumuzdan alıkoymaya çalışıyor. Neyse ki zor zamanlarda kullanabileceğimiz ekipmanlara sahibiz. Ayrıca yukarıdan fırlatılan eşyalar bize kurukafa işaretiyle gösteriliyor. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey kaçmak.

Genel olarak oyun başarılı bir çizgide ilerliyor. Elbette ki bazı eksikleri mevcut fakat ufak güncellemelerle hepsi giderilebilir. Siz de mobil cihazlarınız üzreinde keyifle oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız RopeUnser’ı mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

RopeUnser

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

RopeUnser'de saçlara tırmanarak sevgilisinin yanına ulaşmaya çalışan bir karaktere yardım ediyoruz.

RopeUnser mizahi yönü ağır basan keyifli bir mobil oyun. İlhamını Rapunzel’den alan bu eğlenceli oyundaki amacımız karakterimizi kontrol ederek saçlara tırmanmak. Bölümlerde farklı yerlere dağıtılmış saç parçalarına tırmanmamız gerekiyor. Fakat bu esnada bir de kalpleri toplamalıyız.

Görev ilk bakışta kolay gibi gelse de zamanla işle zorlaşıyor. Özellikler yukarılara tırmandığımızda daha hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Üstüne üstlük kızın annesi yukarıdan balta fırlatıyor ve karakterimize zarar vermeye çalışıyor.

Oyunun en dikkat çeken yanı ise 0 Türk yapımı olması. Ülkemiz geliştiricileri tarafından geliştirilen RopeUnser sadece bu yönüyle bile denenmeye değer bir oyun. Tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz RopeUnser, genel anlamda başarılı bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!