Rosetta Course

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,097 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

İngilizce ve diğer yabancı dilleri öğrenmek için Android akıllı cihazlarınızda Rosetta Course uygulamasını kullanabilirsiniz.

Rosetta Stone tüm zamanların en çok satan dil öğrenme programları arasındaydı ve özellikle ABD ordusunun tüm askerlerine programı ücretsiz olarak sunarak dil öğrenmelerini teşvik etmeye çalıştığı biliniyor. Rosetta Course Android uygulaması ise verdiği pek çok dil desteği sayesinde akıllı telefon ve tabletlerinizden dil öğrenmenizin yolunu açıyor.

Günlük hayatın koşturmacası içinde dilediğiniz her an her yerden yabancı dil öğrenmenizi sağlayan uygulama temel olarak programın masaüstü sürümüne sahip olan kullanıcılar için hazırlandığı için direkt olarak Android sürümünü yüklemeniz durumunda 6 bölümlük bir demo versiyonla karşılaşacaksınızdır.

Eğer mobil uygulamayı tam sürüme geçirmek isterseniz uygulama içerisinde karşınıza çıkan yönergeleri kullanabilir ve kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Telaffuz alıştırmaları, kelime ezberleme uygulamaları, gramer konuları gibi onlarca farklı alanda yabancı dil öğrenmeyi çok kolay hale getiren Rosetta Course'u denediğiniz zaman memnun kalacağınıza inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Rosetta Course

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
985 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Rosetta Stone'un iPad için hazırladığı bu uygulama sayesinde bilgisayarınızdaki derslere iPad cihazlarınızdan da devam edebiliyorsunuz.

Rosetta Stone'un uzun süredir en popüler dil öğrenme programlarından birisi olması nedeniyle elbette mobil cihazlardaki varlığı da bir süredir gerekliydi. Rosetta Stone'un online kurslarına kayıt olanların ücretsiz olarak kullanabilecekleri Rosetta Course uygulaması ise bilgisayardan uyguladığınız dersleri cebinize de aktarmanızı sağlıyor ve her yerde dil öğreniminize devam etmenize destek oluyor.

Ancak şimdilik sadece iPad için uyumlu olan uygulama konuşma, dinleme ve okuma derslerini klasik Rosetta yöntemi ile uygulamanızı sağlıyor. Hem ses kalitesinin yüksek olması, hem de yüksek teknolojisi sayesinde herhangi bir sıkıntı yaşamadan öğrendiğiniz yabancı dilin tüm inceliklerini görebiliyorsunuz.

Aynı zamanda bilgisayarınızda devam ettirdiğiniz kurs bölümlerini uygulamanız ile otomatik olarak eşleyebiliyor ve her cihazda farklı yerlerden devam etmek zorunda kalmıyorsunuz. Evden işe giderken ya da tam tersini yaparken her zaman en son kaldığınız ders konumundan kolayca devam edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash Course

    Herkes için ücretsiz eğitim platformu.
  • Cookery Course

    Cookery Course, yemek pişirmeyi sevenler için kapsamlı bir yemek kursu uygulaması.
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.