Royal Revolt 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,227 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt 2 eğlenceli bir strateji oyunudur

Royal Revolt 2 beğenilen strateji oyunu Royal Revolt!'un devam oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Royal Revolt 2'de ilk oyunun ardından gerçekleşen olaylar konu alınıyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda prensimiz babasının ölüm haberini almasından sonra kendi krallığına dönmek ve hakkı olan tahtı almak için yola çıkıyordu. Fakat hain akrabalarının krallığını işgal ettiğini öğrenen prens askerlerini toplayarak akrabalarının kalelerine saldırıyordu ve tahtı geri almaya çalışıyordu.

Yeni oyunda taht üzerinde tek hak iddia edenin bizim olmadığımızı keşfediyoruz ve artık diğer rakiplerimize karşı da mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu nedenle kalemize artık savunma mekanizmaları yerleştirmemiz gerekli. Bu iş için kale içerisine askerlerimizi konumlandırdığımız gibi kale dışarısına savunma kuleleri de inşa ediyoruz.

Royal Revolt 2'de ilk oyundaki oynanış aynen korunuyor. Yine kalelere gerçek zamanlı olarak saldırıyoruz ve savaşlar sırasında asker üretebiliyoruz. Kahramanımız özel büyülü yeteneklerini kullanarak savaşın gidişatını değiştirebiliyor. Bu büyülerimizi ve askerlerimizi kalemizdeki binalar aracılığıyla geliştirebiliyoruz ve yeni birlikleri ve büyüleri yine bu binalar aracılığıyla keşfedebiliyoruz.

Royal Revolt 2 kaliteli grafiklerle donatılmış. Akıcı olarak çalışan oyunda kolay dokunmatik kontroller sayesinde savaşın hakimiyetini kolayca elimizde tutabiliyoruz. Oyunun menülerinin, açıklamalarının ve diyaloglarının tamamen Türkçe olması oyuna artı puan kazandırıyor. Eğe strateji oyunlarını seviyorsanız Royal Revolt 2'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Royal Revolt 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
944 TOPLAM İNDİRME
92.8 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt 2 başarılı bir strateji oyunu

Royal Revolt 2 serinin ilk oyunu Royal Revolt!'un yarım bıraktığı eğlenceyi kaldığı yerden devam ettiren bir kule savunma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Royal Revolt 2'de ilk oyun sonrasında gerçekleşen olaylar konu alınıyor. İlk oyunda babası öldükten sonra gönderildiği büyü okulundan dönmek zorunda kalan ve hakkı olan krallığının yönetimini ele geçirmeye çalışan bir prensi kontrol ediyorduk. Prensimiz kendi topraklarına döndüğünde hain akrabalarının krallığı parça parça işgal ettiğine tanık olmuş ve kendi ordularını kurarak hakkı olan toprakları geri almaya çalışmıştı.

Bu olayların sonrasında prensimiz bütün çabalarının ardından taht üzerinde hak iddia eden tek lord olmadığını keşfediyor. Bu nedenle artık kendi kalemizi kurmalı ve ordumuzu toplayarak güçlendirmeli ve nihayetinde dünyaya gerçek kralın kim olduğunu göstermeliyiz.

Royal Revolt!''da standart kule savunma oyunlarının tam tersine bir yapı mevcuttu. Biz savunma kulelerine saldıran tarafı kontrol etmekteydik. Serinin yeni oyununda da aynı yapı korunurken klasik kule savunma yapısı da oyuna ekleniyor. Artık kalemizi kuruyoruz ve savunma kuleleri kurarak kalemizi de savunuyoruz. Kalemizin içine askerlerimizi yerleştirerek rakiplerimize karşı kendimizi savunuyoruz. Kalemiz içerisindeki binalar yardımıyla birliklerimizi, savunma sistemlerimizi ve ana kahramanımızın büyülü yeteneklerini geliştirebiliyor, yeni birliklerin ve özel yeteneklerin kilidini açabiliyoruz.

Royal Revolt 2'nin tamamen Türkçe açıklamalara ve menülere sahip olması sayesinde oyun kolayca anlaşılarak oynanabiliyor.

Royal Revolt 2 oldukça kaliteli grafiklere sahip. Oyun hızlı ve akıcı bir şekilde çalışırken kolay kontroller sayesinde bu hız kesilmiyor. Eğer kaliteli bir strateji oyunu arıyorsanız Royal Revolt 2'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Royal Revolt 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
989 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Royal Revolt 2 güzel grafikleri ve zengin bir içeriği birleştiren eğlenceli bir mobil strateji oyunudur

Royal Revolt 2  eğer benzerlerinden farklı bir strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz kaliteli bir mobil oyundur.

Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Royal Revolt 2'de hikaye ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda büyücülük okulunda eğitim gören prensimiz babasının ölümü üzerine krallığına geri dönmüş ve krallığınız çirkin akrabaları tarafından istila edildiğine şahit olmuştu. Tahtı geri almak için mücadele veren kahramanımız bu oyunda da hakkı olan hükümdarlığı kovalıyor. Fakat Royal Revolt 2'de taht üzerinde hak iddia eden tek kişi olmadığımızı anlıyoruz.

Royal Revolt 2'de karşımıza çıkan en büyük yenilik oyunun artık çok oyunculu yapıya kavuşturulmuş olması. Oyunu internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynamaktayız. Yeni oyunda göze çarpan bir diğer yenilik ise artık kendi kalemizi inşa edebiliyor oluşumuz. Kalemizi inşa ettikten sonra onu diğero yuncuların saldırılarına karşı güvenli hale getirmeye çalışıyoruz. Bu sayede oyun bir kule savunma oyunu özelliği de kazanıyor.

İlk oyunda olduğu gibi yüksek grafik kalitesinden ödün vermeyen Royal Revolt 2 oyunda ilerledikçe kahramanımızı ve askerlerimizi geliştirmemize ve yeteneklerini güçlendirmemize olanak sağlıyor. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapıma göre oldukça zengin bir içerik sunan Royal Revolt 2 denenmeyi hakeden bir strateji oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Revolt!

    Royal Revolt! sürükleyici bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Dictator: Revolt

    Dictator: Revolt, bir diktatör olup ülkenizi ve halkınızı yöneteceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Royal Dice

    Zar bloklarıyla kulenizi savunmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dragon Revolt

    Dragon Revolt, ejderhalarla savaştığınız MMORPG türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Unknown Royal Battle

    Zor ve beceri gerektiren bir çevrimiçi aksiyon oyunu!