Rugby League 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

Distinctive Games imzası ile geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Rugby League 19 bir spor oyunudur.

Mobil spor oyunları arasında yer alan Rugby League 19 ile mobil cihazımızda Amerikan futbol maçlarına katılacağız. Android ve İOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan mobil yapımda farklı modları deneyimleyebilecek, 3D görseller eşliğinde maçlara katılacağız.

Yeni zorluk modununda yer aldığı oyunda kariyer modu ile birbirinden farklı liglere ve kupa maçlarına katılacak, başarılara imza atacak ve kariyer basamaklarını birer birer tırmanacağız. En iyi takımı kurarak mücadele edeceğimiz yapımda rengarenk bir atmosferde heyecan dolu maçlara katılacğaız.

Basit kontrollerin de yer aldığı oyunda dileyen oyuncular gerçek zamanlı olarak diğer oyuncular ile de mücadele edebilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Rugby League 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
643.6 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

Android ve İOS platformu oyuncularına sunulan Rugby League 19 günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tammaen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen Rugby League 19 ile Amerikan futbol dünyasına adım atacağız. Tamamen güncellenmiş takımların ve oyuncuların yer aldığı yapımda dilediğimiz takımı seçecek, liglere ve şampiyonalara katılacak, şampiyon olma yolunda ilerleyeceğiz.

Basit kontrollerin yer aldığı yapımda oyuncular takımlarını geliştirerek daha etkili bir hale getirebilecekler. Takımımızı zafere götürebilmek için her yolu deneyecek, en iyi oyuncuları alabileceğiz.

Farklı oyun modlarının da yer aldığı yapımda oyuncular 5 heyecan verici turnuvada da boy gösterebilecekler. Oyun içerisinde çeşitli zorluklar ve mini yarışmalarda yer alıyor.

Rugby League 19 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby Nations 19

    Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.
  • Rugby Nations 18

    Mobil cihazımızda Amerikan Futbolu oynayacağız.
  • NHL Figures League

    Gerçek zamanlı olarak hokey maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Rugby League 18

    Telefonda ragbi maçı yapın.
  • Elifoot 19

    Eğlenceli bir menajerlik deneyimi yaşayacağız.
  • Flick Quarterback 19

    Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.