Rugby Nations 16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Rugby Nations 16, futbola benzemesine rağmen genel olarak daha farklı olan ve ülkemizde bulunmayan Rugby'yi oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Rugby Nations 16, uzun süredir her sene yenisi gelen Rugby oyunu serisinin en son ve yeni versiyonu. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz en iyi Rugby oyunlarından bir tanesi.

Oyunun eski serilerine göre daha da geliştirilen Rugby Nations 16'da yeni bir kontrol sistemi bulunuyor. Böylelikle oyunu oynarken hiç zorluk çekmiyorsunuz.

20 farklı takımın katılacağı Dünya Kupası'na katılarak şampiyon olmaya çalışacağınız Rugby Nations 16, gelişmiş grafikleri ve eğlenceli oynanışı ile oyuncuların beğenisini kazanıyor. Eğer Rugby'e ilginiz varsa bu oyunu indirip mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Rugby Nations 16

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
410 MB DOSYA BOYUTU

Rugby Nations 16, iPhone ve iPad'lerini üzerinde oynayabileceğiniz geliş özelliklere sahip bir iOS Rugby oyunu.

Rugby Nations 16, her ne kadar ülkemizde oynanmıyor olsa da, özellikle Amerika'da popüler olan Rugby oyununu iPhone ve iPad'lerinize getiren eğlenceli ve keyifli bir iOS spor oyunu. Uzun süredir çıkan serinin en son versiyonu olan Rugby Nations 16, yeni özellikler ve daha akıcı oynanış ile serinin şu ana kadar çıkartılan en güzel oyunu.

Android versiyonu ücretsiz olarak sunulmasına rağmen iOS versiyonu ücretli satılna oyunun fiyatı da biraz yüksek. Fakat böylesine gelişmiş bir oyun oynamak istiyorsanız yine de ödeyeceğiniz ücrete değeceğini düşünüyorum.

Farklı kupalar ve turnuvalara katılarak şampiyonluk mücadelesi verebileceğiniz oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Eğer Rugby ile ilgileniyorsanız bu oyunu iPhone ve iPad'lerinizde mutlaka oynamalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby Nations 18

    Mobil cihazımızda Amerikan Futbolu oynayacağız.
  • Rugby Nations 19

    Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.
  • Rugby League 18

    Telefonda ragbi maçı yapın.
  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Hockey Nations 18

    Hokey maçlarına katılacağız.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • Gang Nations

    Gang Nations kendi çetenize liderlik yaptığınız bir mobil strateji oyunudur
  • Warfare Nations

    Warfare Nations eğlenceli ve sürükleyici bir savaş oyunudur