Rugby Nations 18

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda Amerikan Futbolu oynayacağız.

500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Rugby Nations 18, Amerikan Futbolunu mobil platforma getiriyor.

Android ve İOS platformu için ücretsiz olarak yayınlanan spor oyunu, rengarenk atmosferi ile oyunculara eğlence dolu dakikalar sunuyor. Oldukça keyifli bir oynanış tarzına sahip olan yapımda, bizleri heyecan ve rakebet dolu maçlar bekliyor.

Oyun içerisinde taktikler yapabilecek, uygulayabilecek ve topu belirtilen alana taşımaya çalışacağız. Kariyer modununda yer aldığı mobil yapımda, kupalar kaznabilecek, liglere katılabilecek ve oyuncular transfer edebileceğiz.

Oyundaki maçlar sırasında trübünlerin tezahüratları bizleri etkilelyecek ve atmosfere hızlı bir giriş yapma fırsatı verecek. 450’den fazla takımın yer aldığı yapımda 8 farklı heyecan modu yer almaktadır. Oyuncular bu modların her birinde farklı içerik ve özellikler ile karşı karşıya kalmaktadır. Sezgizel kontroller ile oynanan yapım, basit arayüzleri ve kaliteli grafikleri ile bizlere mobil platformda en gerçekçi Amerikan Futbol oyununu sunmaktadır. 

Hareketli animasyonlar ile desteklenen Rugby Nations 18, mobil oyunculara sunulan ücretsiz bir spor oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Rugby Nations 18

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
648.6 MB DOSYA BOYUTU

İOS cihazımızda Amerikan Futbol maçları yapacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan Rugby Nations 18, Android ve İOS kullanıcılarına akıllı telefon ve tabletlerinde Amerikan Futbolu oynama fırsatı sunuyor.

 Distinctive Games imzası ile geliştirilen mobil oyun, 500 binden fazla oyuncusu ile şu sıralar spor oyunları arasında popüler bir konumda yer almaktadır. Oyunculara eşsiz graifkler ile gerçekçi bir Amerikan Futbolu sunan mobil oyun, alanındaki en iyi spor oyunlarından bir tanesidir.

Oyun içerisinde 8 farklı oynanabilir mod bulunmaktadır. Oyuncular bu modlarda sürekli yeni içerikler ile karşı karşıya gelecek ve eğlenceli bir yapıya sahip olacaklar. 450’den fazla farklı takımın yer aldığı mobil oyunda, bizleri çeşitli ligler ve kupalar bekliyor olacak.

Oyunda trübünlerin tezahüratları bizlere gerçekçi bir maç atmosferi sunmakla birliklte, eğlenceyi de en üst seviyede yaşamamızı sağlayacak. Hareketli animasyonların yer aldığı yapımda, takımımıza taktikler verebilecek, uygulayabilecek ve maçı önde bitirmek için mücadele edeceğiz. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Rugby Nations 18, eğlenceli bir spor oyunudur. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby Nations 19

    Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.
  • Hockey Nations 18

    Hokey maçlarına katılacağız.
  • Rugby Nations 16

    Rugby Nations 16, futbola benzemesine rağmen genel olarak daha farklı olan ve ülkemizde bulunmayan Rugby'yi oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Dogefut 18

    Köpeklerle futbol maçları yapacağız.
  • MLB 9 Innings 18

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Rugby League 18

    Telefonda ragbi maçı yapın.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.