Run Gun Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?

Run Gun Die, karanlık ortamlarda geçen top down shooter oyunu. Kuşbakışı kamera açısından oynanış sunan aksiyon yüklü oyunda zindanlar, kaleler ve daha nice karanlık, kasvetli, tehlikelerle dolu mekanlarda farklı türde düşmanları öldürerek ilerliyorsunuz. Hazine uğruna hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?

Tepe kamera bakış açısından oynanan hızlı tempolu, bol ateş etmeli bir mobil oyun Run Gun Die. Oyunda bir hazine avcısının yerine geçiyorsunuz. Filmlerden bileceğiniz üzere şeytani varlıkların korumasında olan değerli sandıklara ulaşmaya çalışıyorsunuz. İskeletler, yürüyen ölüler, özel ajanlar, koşucular ve daha birçok düşmanla yüz yüze geliyorsunuz. Bunlar yetmezmiş gibi boss’larla karşılaşıyorsunuz. Göreviniz; davetsiz misafirler gelmeden hazinelere ulaşmak. Hazine her yerde saklı olabilir. Silahınızla sağa sola ateş ederek, kırarak onları kolayca bulabiliyorsunuz ancak fazla ses çıkarmamanız gerekiyor. Aksi halde koruyucular dahil herkes başınıza üşüşüyor. Kötüsü bu macerada tek başınızasınız. Arkadaşınız var lakin sadece bölüm sonlarında görebiliyorsunuz.

Zorluk düzeyi mükemmel şekilde ayarlanan mobil aksiyon oyununda grafikler poligon lakin oldukça kaliteli. Grafik kalitesini düşürüp yükseltmeniz için ayar mevcut.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gigantic X

    Uzaylıların ve büyük şirketlerin ilgisini çeken nihai kaynağa ulaşmalısınız!
  • Metal Shooter: Run and Gun

    Metal Shooter: Run and Gun, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cookies Must Die

    Cookies Must Die Android oyununda süper güçleri olan gizli ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Clockwork Damage

    Tek başınıza düşman üssünü, birimlerini yok edebilir misiniz?
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Stickman Legends: Gun Shooter

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.