Run Thief Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME

Run Thief Run, her yaştan oyunsever hitap eden eğlence dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.

Run Thief Run, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif duyan oyunseverlere hitap eden bir yapım. Ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız, isimden de anlaşılacağı gibi hırsızın kaçmasına yardım etmek ve bölümler esnasında karşımıza çıkan altınları toplamak.

İçerik itibariyle Subway Surfers'a benzeyen Run Thief Run, her yaştan oyunsever tarafından zevkle oynanabilir bir karaktere sahip. Kontrol mekanizması diğer sonsuz koşu oyunlarında gördüğümüz şekilde işliyor. Karakter düz yolda otomatik olarak koşuyor, biz de parmağımızı ekranda sürükleyerek şerit değiştirmesini sağlıyoruz.

Elbette bölümler tehlikelerle dolu olduğu için çok hızlı refleksler sergilememiz ve önümüzdeki objeleri iyi bir şekilde gözlemlememiz gerekiyor. Buna ek olarak arkamızdan son sürat polisler koşturuyor. Dolayısıyla herhangi bir hata oyunu başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep olabilir.

Oyunda karşılaştığımız arayüz tasarımı kalitesi bu tarz bir oyunda görmeyi istediğimiz seviyeyi karşılıyor. Sonsuz koşu oyunlarından keyif duyuyorsanız Run Thief Run'ı denemeniz yerinde bir karar olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Robert Run

    Run Robert Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • City Run 3D

    City Run 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Pixel Run

    Pixel Run, Android cihazlarınız üzerinde vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Run Criki

    Sonsuz koşu oyunu sevenlere daha yetişkinlere yönelik bir eğlence sunan Run Criki, kötü alışkanlığını memleketinde yaşamak isteyen bir ağustos böceğini konu alıyor.