Rune Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Zamana karşı yarışarak güçlü düşmanlarınıza karşı birebir savaşalar yapabileceğiniz Rune Rider, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Basit ve göz yormayan grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şeyi, kılıcınızı ve kalkanınızı kuşanarak karşınıza çıkan farklı karakterlere karşı mücadele etmek ve kısıtlı bir süre içerisinde rakibinizi ekarte etmektir. Tuhaf surat ifadelerine sahip emojilerle savaşarak 24 saniyede etkisiz hale getirmelisiniz. Farklı kılıçlar kullanarak düşmanlarınıza ölüm saçabilir ve seviye atladıkça yeni savaş malzemelerinin kilidini açabilirisiniz. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı düşman karakteri ve birebir mücadeleler için tasarlanmış sayısız mekan yer almaktadır. Ayrıca birbirinden güçlü yüzlerce kılıç ve farklı savaş aletleri bulunmaktadır. Karakterinize uygun kılıcı ve zırhı seçerek düelloya çıkabilir ve rakibinizi yerle bir ederek ödüller kazanabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren Rune Rider, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rune Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
45.8 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Kısıtlı bir sürede içerisinde rakibinizi ekarte etmek için mücadele edeceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanarak düşmanlarınıza ölüm saçabileceğiniz Rune Rider, geniş oyuncu kitlesine sahip sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan bu oyunda amaç, kılıcınızı kuşanarak karşınıza çıkan tüm karakterleri tek tek öldürmek ve zamana karşı yarışarak tüm mücadelelerden galip gelmektir. Oyunda temel kural, 24 saniye içerisinde rakibinizi öldürmek ve puan toplayarak yeni savaş aletlerinin kilidini açmaktır. Karşınıza tuhaf surat ifadelerine sahip sayısız emoji karakteri çıkacaktır. Bu karakterlerle birebir savaşarak hepsini etkisiz hale getirmeli ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile bağımlısı olabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden farklı özelliklere ve surat ifadelerine sahip onlarca düşman karakteri bulunmaktadır. Yüzlerce kılıç arasından dilediğinizi seçerek düşmanlarınızı öldürebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Rune Rider, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Rider: Crazy Boat

    Olabildiğince uzak noktalara atlayarak rekorlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • Lazy Rider

    Engebeli yollardan oluşan zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Traffic Rider APK

    Traffic Rider APK, android platformda oynayabileceğiniz popüler motosiklet yarışı oyunu.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Reckless Rider

    Mobil platformda yarışacağız.