Runemals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Runemals, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz sıra tabanlı rpg oyunu.

Runemals, güçlerini farklı elementlerden alan hayvanlarla mücadele verdiğimiz sıra tabanlı rol yapma oyunu ve Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip sonuna kadar para harcamadan oynayabiliyoruz.

Hikaye üzerine kurulmuş bulmaca oyunları arasında diyebileceğim Runemals’da ateş, doğa ve su grubuna ait hayvanların yerine geçerek mücadele veriyoruz. Her grubun tahmin edeceğiniz üzere zayıf ve güçlü yanları var ve bunu ne yazık ki seçim öncesi göremiyoruz. Taraf seçimimizi yaptıktan sonra insanoğlu yerine yırtıcı hayvanların yaşamını sürdürdüğü bir adaya gidiyoruz. Bu noktada maceramız başlıyor.

Hikaye üzerinden bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda yaratıkları öldürmek için tablonun altında sıralanan taşları eşleştiriyoruz. Aynı renkte taşları eşleştirdiğimizde saldırı veya savunma hakkımız doğuyor. Hamlemizi yaptıktan sonra karşı tarafı bekliyoruz. Bu şekilde karşılıklı olarak savaşıyoruz.

Erkan Calp

Runemals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Runemals, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz sıra tabanlı rol yapma oyunu.

Runemals, iPhone ve iPad’imizde online oynayabildiğimiz sıra tabanlı rpg oyunu. Ateş, doğa ve su grubuna ait yaratıklarla mücadele verdiğimiz oyunda sürükleyici bir hikaye üzerinden ilerliyoruz.

Birbirinden garip görünümlü özel güçlere sahip yaratıklarla dolu bir adaya bizleri götüren oyun temelinde üçlü eşleştirme oyunlarından farklılık göstermese de çok iyi makyajlanmış olmasıyla uzun süreli oynanışta sıkmayan bir yapım olmuş diyebilirim. Hikaye üzerine kurulu bir oyun olduğundan olayları anlatan kısa bir tanıtımın ardından tarafımızı seçme ekranına geliyoruz. Burada ateş, su ve doğa olmak üzere üç grup karşımıza çıkıyor. Her birinin güçlü ve zayıf yönleri bulunmakla birlikte oyuna girip savaşmadan bunu anlayamıyoruz.

Oyuna geçtiğimizde kendimizi sadece yaratıkların yaşadığı bir adada buluyoruz ve doğrudan savaşmaya başlıyoruz. Saldırı yapmak ve savunmaya çekilmek için özel bir hareket yapmamız gerekmiyor. Aynı renkte taşları eşleştirdiğimizde hamle hakkımız doğuyor ve seçimimizi yapıyoruz. Yendiğimiz her düşman bize gücümüze güç katıyor. Dilersek yaratıklarımızı eğitebiliyoruz.

Erkan Calp

Runemals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Runemals, ateş, su ve doğa grubuna bağlı yaratıklarla mücadele ettiğiniz bir Windows Phone oyunu.

Runemals, Windows Phone platformunda Game Troopers imzasını taşımasıyla öne çıkan sıra tabanlı oynanış sunan rol yapma oyunu. Online olarak oynayabileceğiniz sıradışı bir bulmaca oyunu arıyorsanız sürükleyici hikayesiyle sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız.

Oyunda ateş, doğa ve su grubuna bağlı yaratıklarla sadece özel güçlere sahip ilginç görünümlü yaratıkların yaşadığı bir adada mücadele veriyorsunuz. Oyuna ilk girdiğinizde olayların nasıl geliştiğini anlatan kısa bir tanıtımla karşılaşıyorsunuz. Akabinde taraf seçimi yapmanız isteniyor. Bu ekranda farklı elementlerin öne çıkan özelliklerini göremiyorsunuz. Güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmek için oyuna giriş yapmanız ve bir süre oynamanız gerekiyor.

Hikaye üzerinden bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunun oynanışı basit gibi görünüyor. Düşmanınıza saldırmak ve savunma yapmak için taşları birbiriyle eşleştirmeniz ve sonrasında komut vermeniz kafi oluyor. Ancak düşmanınızın ait olduğu grubu dikkate alarak bunu yapmanız gerekiyor. Aksi halde strateji uygulamadan doğrudan savaştığınızda kısa sürede yaratığınızın gücü azalıyor ve oyuna veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu