Sağlık Bakanlığı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
788 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Sağlık Bakanlığı'nın resmi uygulaması ile haberlere ulaşabilir, ideal kilonuzu hızlıca öğrenebilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın Android telefon ve tablet kullanıcıları için sunduğu resmi uygulamasıdır.

Yeni nesil cihazlara uygun sade ve son derece modern kullanıcı arabirimi ile gelen uygulama ile Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan güncel haberleri okuyabilir ve boy / kilo bilgilerinizi girerek sağlıklı bir vücuda sahip olup olmadığınızı görebilir, ideal kilonuzu öğrenebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı’nın Android uygulamasını kullanabilmeniz için ücretsiz kaydınızı oluşturmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi girmenizin ardından (Alanları doldurmaya başlamadan önce sağ alta yerleştirilmiş butona dokunursanız zorunlu alanları öğrenebilirsiniz.) uygulamanın ana ekranına ulaşabilir, haberleri okumaya başlayabilir veya ideal kilonuzu öğrenebilir ve sağlık tavsiyesi alabilirsiniz.

Erkan Calp

Sağlık Bakanlığı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Sağlık Bakanlığı uygulaması ile Bakanlık'tan haberlere ulaşabilir, ideal kilonuzda olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’ndan haberlere erişebileceğiniz, vücut kitle indeksinizi hesaplayabileceğiniz resmi bir uygulamadır.

T.C. Sağlık Bakanlığı resmi uygulaması ile saglik.gov.tr adresinde yayınlanan güncel haberleri okuyabilir, ideal kilonuzu hesaplayabilir ve sağlık sorununuz olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Sadece boy ve kilo bilgilerinizi girerek vücut kitle indeksinizi, ideal kilonuzu öğrenebilir, ideal kilonuzun üstündeyseniz sağlığınıza kavuşmanız için dikkat etmeniz gerekenleri öğrenebilirsiniz. Tüm ölçümleriniz kayıt altına alındığından ölçüm değerlerinizi grafik üzerinde görebilir, iyiye mi yoksa kötüye mi gittiğinizi görebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı’nın resmi uygulamasını ilk açtığınızda kayıt ekranı ile karşılaşıyorsunuz. Kişisel bilgilerinizi (TC Kimlik Numarası yazsa da girmeniz zorunlu değil.) girerek kaydınızı tamamlıyor ve uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Sağlık Bakanlığı

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
372 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Sağlık Bakanlığı'nın resmi uygulamasıdır.

İdeal kiloda olup olmadığınızı öğrenmek, sağlık haberlerini birinci kaynaktan almak istiyorsanız Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın resmi uygulamasına göz atabilirsiniz.

Modern ve sade tasarımlı kullanıcı arayüzü ile bizleri karşılayan uygulamada Haberler ve Vücut Kitle İndeksi olmak üzere 2 bölüm bulunuyor. Haberler sekmesinden TC Sağlık Bakanlığı’nın resmi adresi olan saglik.gov.tr üzerinde yayınlanan haberlere ulaşabilir, Vücut Kitle İndeksi Hesapla sekmesinden boy ve kilonuzu ilgili alana girerek kilo durumunuzu (Vücut kitle indeksiniz, ideal kilonuz, kilo grubunuz) öğrenebilir, tavsiyeler alabilirsiniz.

Ücretsiz kaydınızı oluşturarak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamada ölçümler kayıt altına alınmaktadır. Böylelikle zaman içerisinde iyiye mi yoksa kötüye mi gittiğinizi sade hazırlanmış grafik üzerinden görebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sağlık Bakanlığı EBYS

    Sağlık Bakanlığı EBYS: Android cihazlar için klasörlerinizi, klasördeki belgelerinizi, varsa ek ve ilgilerini görüntüleyebileceğiniz; paraf ve reddetme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Ekip

    Ekip uygulaması sağlık personellerinin bir araya gelebileceği ve kendi özlük dosyalarını görebileceği bir uygulama olarak öne çıkıyor.
  • Özel Çocuklar Destek Sistemi

    Özel Çocuklar Destek Sistemi uygulamasında, zihinsel engelli bireylerin davranış sorunlarının çözülmesi amaçlanıyor.
  • 112 Acil Yardım Butonu

    T.C. Sağlık Bakanlığı'nın acil durum uygulaması, ücretsiz bir şekilde ihtiyaç zamanında acil servise haber veriyor.
  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • AŞILA APK

    T.C. Sağlık Bakanlığı AŞILA mobil uygulamasıdır. AŞILA uygulaması ile Kovid-19 aşı takibi yapılacak. AŞILA APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı