Samsara Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Samsara Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda becerilerinizi sınıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Samsara Game, farklı tasarımı ve kolay oynanışıyla dikkat çekiyor. Oyunda kontrol ettiğiniz karakterin kaçmasına yardımcı oluyor ve aynı zamanda da aklınızı sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Blokları taşıyarak portalları açığa çıkarmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tempolu bir oynanış bulunuyor. Blokları dengeli ve en iyi şekilde yerleştirmeniz gereken oyunda harika atmosfer yer alıyor. Sürükleyiciliği de bir hayli yüksek olan oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tür farklı oyunlardan zevk alıyorsanız Samsara Game tam size göre bir oyun diyebilirim.

Samsara Game oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Samsara Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Samsara Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşmak için mücadele verdiğiniz oyunda engelleri aşarak karakterinizin kaçısına yardımcı oluyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil beceri ve bulmaca oyunu olan Samsara Game, dengeli bir şekilde blokları uygun yerlerine yerleştirerek portalları açığa çıkarmaya çalıştığınız bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda farklı tasarımlar ve sürükleyici atmosfer bulunuyor. Zorlu seviyeleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda aklınızı da sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Bu tarz oyunları sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Samsara Game oyununu sakın kaçırmayın. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Samsara Game sizleri bekliyor.

Samsara Game oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsara Room APK

    Samsara Room APK, içinde bulunduğunuz gizemli odadan kurtulmak için karşınızdaki bulmacaları çözmeye çalıştığınız bağımsız bir oyundur.
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu
  • Easy Game - Brain Test

    Zeka geliştiren farklı tarzda bulmaca oyunu
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.