San Andreas Sniper Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

San Andreas Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

San Andreas Sniper Shooting eğer uzun menzilli keskin nişancı tüfeklerinizle düşmanlarınızı avladığınız FPS türünde bir sniper oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunu olan San Andreas Sniper Shooting'de zorlu şartlarda savaşabilmek için özel olarak eğitilmiş bir kahramanın yerine geçiyoruz. Kahramanımız oyunda teröristlerle savaşmakla görevlendiriliyor. Kahramanımıza verilen hedefler ise terörist liderleri. Her bölümde bu hedeflere ulaşabilmek için öncelikle hedefi çevreleyen diğer teröristleri avlamamız ve sonrasında terörist liderlerinin yerini tespit etmemiz ve doğru anda tetiğe basmamız gerekiyor.

San Andreas Sniper Shooting'de kahramanımızı birinci şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz. Oyunda farklı silah türlerini kullanabilmekteyiz. Bölümleri tamamladıkça kazanacağımız parayla yeni silahların kilidimi açabiliyoruz. Oyunun grafiklerinin ortalama bir kaliteye sahip olduğu, oyun kontrollerinin genel olarak sıkıntı yaşatmadığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Sniper in San Andreas

    Grand Sniper in San Andreas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Desert Sniper Shooting

    Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur
  • Island Sniper Shooting

    Island Sniper Shooting uygulama marketteki en iyi nişancılık oyunu olmasa da eğlenceli ve aksiyon dozeu yerinde bir yapım.
  • Sniper: Death Shooting

    Sniper: Death Shooting ücretsiz bir Android oyunudur
  • Sniper Shooting

    Sniper Shooting, keskin nişancı tüfeğinizle hedefleri bir bir indirmeye çalıştığınız Android oyunu.
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • GTA San Andreas APK

    GTA San Andreas APK, sınırsız para vb. modları ile öne çıkan açık dünya oyunu. GTA San Andreas Android ile mobilde GTA heyecanı yaşayın.
  • San Andreas Crime Girl

    San Andreas Crime Girl mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur